ünneplés, szórakozás, ecotent

Parti sátrak & parti pavilonok az Ön következő ünnepségére

Vízálló partisátrak a garantált jó hangulatért

A dátum meg van határozva. A helyszín ragyog. Az italok várnak. Csakhogy Péter megint nincs jó hangulatban. De ne aggódjon. Az Ecotent® vízálló partipavilonjaival és esküvői sátraival egyetlen buli sem fog elmaradni. Még az Öné sem.

Ön csak a vendégekkel törődjön

A partisátrak igazán modern stílust és légkört teremtenek

Legyen szó egy forró nyári buliról hűs koktélokkal, egy kis kerti partiról a barátokkal vagy egy nagy utcai buliról, a partisátrak mindig a megfelelő választás. A mobil kivitelezésnek köszönhetően bárhol megtarthatja a partikat, ahol csak akarja. Ma a hegyi legelőn, holnap pedig a tónál? Nem probléma. Ma a kertben, holnap pedig a városban? Minden lehetséges. Mobil, rugalmas, sokoldalú. Pillanatok alatt használatba vehető.Stabil és a legjobb minőségű a sokéves szakértelemnek köszönhetően . És a legjobb? A legjobb ár-érték arány biztosan meghozza a partihangulatot. Ígérjük.

Nincs helye a BORÚS HANGULAT - nak

100 %-ban vízálló partisátrak

Borús időjárás, borús hangulat? Nem feltétlenül. Ha a szabadban szeretné megünnepelni a buliját, mindenképpen 100%-ban vízálló partisátrakat kell választania. Hogy miért? Mert csak a 100%-ban vízálló összecsukható pavilonok nyújtanak biztonságos védelmet rossz időjárás esetén. Szitáló esőben. És az állandó esőben. Villámgyorsan felállítható, partI sátrainkkal gyorsan száraz helyet teremthet a partivendégek számára.

Vízálló Vízálló
Stabil Stabil
Megszemélyesítés Megszemélyesítés
Szélálló Szélálló
Youtube video thumbnail
bizonytalan?

A megfelelő méret az Ön partisátrához

Parti sátraink mindig megfelelnek a célnak. Legyen szó egy kis kerti partiról vagy egy nagyvárosi fesztiválról. Miért? Mert a 11 összecsukható pavilon méretünk nem hagy kívánnivalót maga után. Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő méretű partisátrat. És a legjobb? Minden összecsukható pavilon összekapcsolható egymással a moduláris rendszernek köszönhetően . Így új dimenziókat hozhat létre. Minden partin. Rugalmas és egyszerű.

a méretekhez
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
4,5x3 m
3x3 m
2x2 m
1,5x1,5 m
mindenki számára van megfelelő

A megfelelő partisátor méretének kiszámítása? Ilyen egyszerű.

Nem tudja, hogy melyik partisátor méretét válassza? Nem probléma. Segítünk megtalálni a megfelelő partisátrat. Gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan. Először is, a vendégek száma döntő fontosságú. De a vendégek eloszlása is lényeges. Hogy miért? Mert az álló vendégek kevesebb helyet igényelnek, mint az ülő vendégek. Az ülőhely is lényeges, mivel a széksorok kevesebb helyet foglalnak, mint az asztalok. Ennek ellenére a következő adatokat használhatja iránymutatásként:

 • álló vendégek számára: 0,5 m²
 • álló vendégek számára a bárasztaloknál: 0,5 m²
 • vendégek számára a táncparketten: 0,5 m²
 • ülő vendégek számára sörsátor-garnitúrák használatával: 0,8 m²
 • ülő vendégek számára négyszögletes asztaloknál: 1,2 m²
 • ülő vendégek számára kerek asztaloknál: 1,5 - 2 m²
 • ülő vendégek számára széksorokban: 0,7 m².
parti sátor konfigurálása
különösen népszerű

Parti sátrak 3x6 m & parti sátrak 4x8 m

A klasszikusaink? Egyértelműen a 3x3 m-es, 3x6 m-es, 4x6 m-es és 4x8 m-es partisátrak. Miért? Mert méretük ellenére gyorsan felállíthatóak, könnyen kezelhetőek, és helytakarékosan szállíthatóak és tárolhatóak.

 • Parti sátor 3x3 m. Minden buli klasszikusa. Míg a 3x3 m-es partisátrat gyakran használják tetőként kisebb partikon, nagyobb rendezvényeken elsősorban árnyékolásra, dohányzósátornak, italos standnak vagy a cateringnek megfelelő.
 • Partisátor 3x6 m. Egy igazi tércsoda. Miért? Mert a partisátor 3x6 m könnyedén lefed 18 m²-t. Ideális, ha a dolgok nagyobbra nőnek.
 • Partisátor 4x4 m. A nagy testvér. A klasszikus 3x3 m-es összecsukható pavilon túl kicsi? Akkor a 4x4 m-es partisátor jó alternatíva. A 3x3 m-es partisátor nagytestvéreként ez a méret is sok buliban népszerű választás.
 • Partisátor 4x6 m. A 4x6 m-es partisátor népszerű választás, ha a buli a sátorban kerül megrendezésre. Hogy miért? Mert 24 m²-es méretével elegendő helyet kínál mindenkinek. Tökéletes születésnapi partikhoz és családi ünnepségekhez.
 • Parti sátor 4x8 m. A nagy bulikhoz.A legnagyobb partisátor a kínálatunkban a 4x8 m-es partisátor. Teljes 32 m²-es területével tökéletes társ a nagy szabadtéri rendezvényekhez.

Nagy területet szeretne lefedni? De nem szeretne egy terjedelmes csomagméretet és órákig tartó felállítást? Akkor a legjobb helyen jár. A moduláris rendszernek köszönhetően, összecsukható pavilonjaink mindegyike összekapcsolható egymással. Pillanatok alatt. Mindenféle szerszám nélkül. Mobil és rugalmas.

Megfelelő méret konfigurálása
arrow
1, 2 vagy 3?

3 minőségszéria, az Ön választása

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcához. Döntse el Ön, hogy a 3 minőségszéria közül melyik felel meg Önnek és projektjének.

A minőségszériák összehasonlításához
 
Éjjel-nappal

Szabályozható parti sátor világítás

Késői órákra. Annak érdekében, hogy a buli ne érjen véget, amikor besötétedik, a a megfelelő partisátor-világítás a legfontosabb. Az Ecotent® szabályozható LED csíkjaival bármikor megteremtheti a megfelelő hangulatot. Kicsomagolni, felszerelni, bedugni, és már kész is. Nincs konnektor a közelben? Semmi gond. A kínálatunkban található mobil újratölthető akkumulátorral bárhol biztosíthatja a megfelelő fényt.

minden a világításról
minden bevetéshez felszerelve

Védő oldalfalak parti sátorhoz

Szeles napokra. A praktikus oldalfalak megvédik vendégeit a váratlan széllökésektől. Biztonságos és megbízható. Különböző kivitelezésekben kaphatók, és pillanatok alatt személyre szabott szabadtéri helyszínné alakítják összecsukható pavilonját. Gyors, egyszerű és teljesen szerszámmentes.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

hűvös hangulat? Nem, köszönöm.

Melegítő hősugárzó parti sátorhoz

Hideg estékre. A bulik még nyáron is hűvösek lehetnek, különösen esténként. De nem hősugárzóval. A beszerelést követően meghitt meleget biztosítanak. A felhőtlen partihangulatért...

arrow
partitéma?

15 szín az egyéni partikhoz

Király színek. Nagyszerű hatás. 15 szövetszín közül választhat a személyes partisátrához. Alapfelszereltségként. A klasszikus fehértől az élénkpiros és a tengerészkék árnyalatokig. A különleges, egyedi megjelenésért.

fedezze fel az összes színt
bármi történjék is

Stabil és viharálló partisátrak a gyártótól

Az Ecotent®-nél több évtizedes gyártási tapasztalat és 75 évnyi szakértelem találkozik friss ötletekkel és innovatív folyamatokkal. Az eredmény? Stabil és viharálló partisátrak. Kiterjedt gyártói garanciákkal és olyan árakkal, amelyeknek nincs rejtegetnivalójuk. A kiváló minőségű anyagok különösen hosszú élettartamot és rendkívüli stabilitást garantálnak a parti pavilonjainknak. 

készen áll a bulira
1 sátor, sok buli

Szeretne partisátrat bérelni?

Tényleg csak egyszer van szüksége a partisátorra? Akkor biztosan olcsóbb, ha bérel egy partisátrat. De kinek van csak egy bulija? Pontosan. Senkinek. Ezért egy saját pavilon egyértelműen jobb megoldás. 3 minőségszériában kapható, így minden pénztárcának megfelelő megoldást kínálunk. Saját partisátrához a saját személyes stílusa is hozzáadható. Friss színek és egyedi kivitelezés teszi ezt lehetővé. Önnek milyen tervei vannak? Egy vásárlás. Sok buli. Felejthetetlen pillanatok.

TŰZÁLLÓ PAVILONOK
Levegővel vagy anélkül?

Felfújható partisátrak vagy klasszikus partisátrak?

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a felfújható partisátrakat gyakran használják, de a klasszikus partisátrak még mindig előnyösebbek és praktikusabbak. Hogy miért? Mert a klasszikus partisátrakat könnyebb kezelni, és kompakt méreteiknek köszönhetően ott is használhatók, ahol kevés a hely. Ráadásul a folyamatos fújás (kissé hangos) zaja sok vendég számára zavaró háttérzaj, különösen a kisebb partikon. Ha mégis felfújható partisátrat szeretne használni, a Mastertent® márkanév alatt felfújható reklámhordozók széles választékát kínáljuk a Zingerle Group kínálatában. Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakértőink egyikével.

Kapcsolat
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.