ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON 3X6 M

Vízálló összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak 3x6 m: stabil & tartós

a következő nagy projektjéhez

Vízálló 3x6 m-es pavilonok

Egyszerűen nagyszerű: a 3x6 m-es összecsukható pavilon.

Több hely. Több fedett terület. Több játéktér. A 3x6 m-es összecsukható pavilon egy igazi tércsoda. Könnyedén lefed egy 18 m²-es területet, és a kis csomagméretével (42x72x158 cm) még mindig helytakarékos a szállítás és a tárolás szempontjából. Mozgatható és rugalmas, 100%-ban vízálló és megbízható UV-védelmet is biztosít Önnek . Mindez azt jelenti, hogy bármilyen szabadtéri tevékenységben sikerrel vehet részt, időjárástól és évszaktól függetlenül. Évekig.

Megfelelő oldalfalakkal és praktikus kiegészítőkkel a 3x6 m-es összecsukható sátor hűséges társa. A 15 szövetszín és a különböző nyomtatási lehetőségekKis márka- vagy céglogók, okos reklámszlogenek és fotórealisztikus motívumok teszik az összecsukható pavilont igazán egyedivé. A legjobb ár-érték aránnyal és a rövid szállítási határidővel. Közvetlenül a gyártásunkból az Ön számára. Az út nem is lehetne gyorsabb.

Stabil Stabil
Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
15 SZÍN, 2 TEXTILIA

Színes 3x6 M-es összecsukható sátrak

Szeretne egy 3x6 m-es összecsukható pavilont fehér színben, vagy inkább színesebbet szeretne? Esetleg pirosat, zöldet vagy kéket? Elkényeztetjük a választékkal!

Az összes színt megnézem
Fehér
Bézs
Sárga
Narancssárga
Piros
Bordó
Sötétkék
Világoskék
Zöld
Világosszürke
Sötétszürke
Fekete
Az Ön egyedi 3x6 m-ese
arrow
2 perc. Kész.

Gyorsabb felállítás

Tényleg ilyen gyors? Igen, pillanatok alatt. Az innovatív konstrukciónak köszönhetően a 3x6 m-es összecsukható pavilon mindössze 2 perc alatt, mindössze 3 egyszerű lépéssel felállítható és lebontható. És a legjobb? Nincs szüksége semmilyen szerszámra.

Youtube video thumbnail
Számok, adatok & tények

A 3x6 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON TERMÉKADATAI

A különbséget jelentő műszaki részletek


MinőségszériaE1E2E3
ProfilBordázott négyzet alakú alumínium profil, 46 x 56,5 mmBordázott négyzet alakú alumínium profil, 43 x 55,5 mmBordázott négyzet alakú alumínium profil, 32 x 41,0 mm
Falvastagság2,5 mm2,5 mm2,1 mm
Összekötő elemekAlumíniumÜvegszál erősítésű műanyag
Üvegszál erősítésű műanyag
LábalapAlumíniumHorganyzott acélHorganyzott acél
Állítható magasság2 vagy 3 szint2 szint1 szint
Bejárati magasság201 cm201 cm201 cm
Teljes magasság327 cm327 cm327 cm
Csomagméret42x72x158 cm42x72x158 cm42x72x158 cm
Súly55,4 kg49,3  kg40,2 kg
Pótalkatrész elérhetőség10 év10 év10 év
Garancia5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira
Minden minőségszéria összehasonlítása
AMIKOR NAGYOBBNAK KELL LENNIE

3x6 M összecsukható pavilon - Használatban

A 3x6 m-es összecsukható pavilon a ideális társ, ha valami nagyobbra van szüksége. Népszerű rendezvényeken vagy fesztiválokon árusító standként vagy belépő bodéként. De ez a méret nagyon népszerű reklámsátorként vagy nagy piaci sátorként is. Egyre gyakrabban használják Street-Food sátorként is. Mint látható: a 3x6 m-es összecsukható sátor igazi mindenes. Kezdő vállalkozásoknak és profiknak egyaránt. Helyi kézműves műhelyek és nemzetközi vállalatok számára egyaránt. Mindazoknak, akik szeretik megmutatni méreteiket.

Még mi más lehet?

Oldalfalak, kiegészítők és színek

A 360°-os megoldáshoz

Összecsukható pavilon 3x6 m-es oldalfalakkal

Oldalfalat keres? Nem probléma. Válassza ki kedvencét a különböző oldalfal modelljeink közül, vagy kombinálja a különböző modelleket egymással. Használja ezeket a tartozékokat időjárás- és magánélet védelemként, vagy csak azért, mert tetszik.

Lásd az összes oldalfalat
Még több kényelemért

Intelligens pavilon tartozékok

A megfelelő kiegészítőket keresi? Szeles időkre is? Vagy hideg napokra? Kiegészítők széles választéka mindig és mindenhol támogatni fogja Önt. Biztonságos és szilárd.

Minden tartozék
Az egyedi stílusért

Az összecsukható pavilon nyomtatásához

Egyedi és személyes. Használja összecsukható pavilonját vállalata logójának vagy szlogenjének praktikus reklámhordozójaként. Okos és stílusos. Még a fotórealisztikus motívumok sem jelentenek számunkra problémát. Miért? Mert grafikai csapatunk több évtizedes szaktudása az alapja minden tervezésnek.

A személyre szabáshoz
Az Ön sikeréhez

Különleges színek összecsukható pavilonokhoz

Minden szín a színben? Vagy inkább egy színesebb megjelenést szeretne? Nem probléma. Az Ecotent®-nél 15 szövetszín és két textília közül választhat összecsukható pavilonjához. Az Ecotent®-nél tudatában vagyunk annak, hogy cselekedeteink hatással vannak a környezetre. Ezért van a kínálatunkban környezetbarát, újrahasznosított anyag is, amely 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül. Szabvány szerint. Ez nem hagy teljesítetlenül egyetlen színkívánságot sem. Garantáltan.

A színekhez
Kiterjedt szervizszolgáltatás és 10 éves pótalkatrész-elérhetőség.

A szolgáltatás nálunk NAGY betűkkel van írva. Ez azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk az Ön számára, még évekkel a vásárlás után is. Átláthatóan és lényegre törően kommunikálunk . Kiterjedt garanciaszolgáltatás és számos tanúsítvány garantálja termékeink minőségét és tartósságát. És ha valami mégis elromlana, a pótalkatrészelérhetőségünk minden összecsukható sátorhoz megfelelő pótalkatrészt biztosítunk. Akár 10 évvel a vásárlást követően is. Garantáltan. Még mindig merülnek fel kérdései? Vagy különleges kérése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk
TISZTÁZZUK. RÖVIDEN ÉS LÉNYEGRE TÖRŐEN .
MÉG KÉRDÉSE MERÜLT FEL A 3X6 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONNAL KAPCSOLATBAN?
Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x6 m-es összecsukható sátor szerkezete?
Hol lehet megvásárolni a 3x6 m-es összecsukható pavilont?
Vízálló a 3x6 m-es összecsukható pavilon?
Hány oldalfal lehet a 3x6 m-es pavilonomon?
Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x6 m-es pavilon cseretetőt?
Összecsukható-e az Ecotent® 3x6 m-es pavilonja?
Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?
Milyen minőségszériában kapható a 3x6 m-es összecsukható pavilon?
Kérdések merültek fel?

Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x6 m-es összecsukható sátor szerkezete?

Alumínium vagy acél?

Alumínium összecsukható pavilon 3x6 m

Összecsukható pavilonjaink mind kiváló minőségű alumíniumból készülnek. Az acélhoz képest az alumínium az összecsukható sátrak egyértelmű győztese. Miért? Mert ez a 3 előny teszi az alumíniumot az első számú választássá:

  • Súly: Az alumíniumból készült összecsukható pavilon könnyebb, mint az acél pavilon. Egy 3x6 m-es alumínium összecsukható pavilon súlya az acél változathoz képest csaknem csak egyharmad.
  • Robusztus és stabil: A tiszta és professzionális gyártásnak köszönhetően különösen erős, stabil és robusztus.
  • Korrózióállóság: Az alumínium különösen korrózióálló, így még a kisebb karcolások sem állnak a kültéri használat útjába.

Tudta, hogy az alumínium különösen fenntartható? Egyrészt az újrafelhasználás nem vezet a tulajdonságok romlásához . Másodszor, a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %-át fogyasztja.

A blogbejegyzéshez

Hol lehet megvásárolni a 3x6 m-es összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® 3x6 m-es összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket

Vízálló a 3x6 m-es összecsukható pavilon?

Igen, 1 500 mm-nél nagyobb vízoszloppal

100% vízálló

Igen, minden Ecotent® összecsukható pavilon 100%-ban vízálló. Szabvány szerint. A több mint 1500 mm-es vízoszloppal teljesen vízállóak, ezért kültéri használatra is alkalmasak. A hosszú élettartam érdekében. Szitáló esőben és folyamatos esőben. Tudjon meg többet a vízálló összecsukható pavilonokról és arról, hogy mit kell tudnia a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról a sátrakkal kapcsolatos ismereteket tartalmazó részünkben:

A blogbejegyzéshez

Hány oldalfal lehet a 3x6 m-es pavilonomon?

Legfeljebb négy

1, 2, 3 vagy 4?

Minden 3x6 m-es összecsukható pavilonra akár négy oldalfal is rögzíthető. A modelljeinket megtalálja az oldalfalakat áttekintő oldalunkon:

Az oldalfalakhoz

Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x6 m-es pavilon cseretetőt?

Igen, mert gyártók vagyunk

Egy életen át

Új logója van, vagy egy vihar elszakította összecsukható pavilonja tetejét? Nem probléma. A lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk a 3x6 m-es pavilon cseretetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Összecsukható-e az Ecotent® 3x6 m-es pavilonja?

Természetesen

Összecsukható alumínium szerkezet

Minden összecsukható pavilonunk könnyedén felállítható és lebontható. Alumínium szerkezetünk összecsukható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy 3x6 m-es összecsukható pavilonját gyorsan, mindössze 2 perc alatt felállítsa. 

Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?

10 kg vagy 20 kg

Öntöttvas súlyok

Mivel soha nem lehetünk biztosak abban, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A 20 kg-os súlyokat a 3x3 m-től kezdve minden összecsukható pavilonhoz ajánljuk (3x3 m, 4,5x3 m, 4x2 m, 4x4 m, 6x3 m, 6x4 m és 8x4 m). A maximális stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a 20 kg-os súlyokat az összecsukható pavilon mind a 4 vagy 6 lábára helyezze, ami nemcsak az összecsukható pavilon súlyát növeli, hanem a megtartófelületét is növeli. Kis méretű összecsukható pavilonjainkhoz a 10 kg-os súly is használható. Kövesse az alábbi linket, hogy a rögzítési lehetőségekről mindent megtudjon.
A rögzítéshez

Milyen minőségszériában kapható a 3x6 m-es összecsukható pavilon?

E1, E2 és E3

3 minőségszéria

3 összecsukható pavilon minőségszéria a megszokott magas minőségben. Minden projekthez. Minden pénztárcának. A 3x6 m-es összecsukható pavilont a használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériában kínáljuk. E1, E2 és E3. Akár különleges igényekhez, akár kis kerti partihoz. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő összecsukható pavilon minőségszériát. Egy mesterien kivitelezett mindenes az Ön oldalán.

Minden sorozat összehasonlításban

Kérdések merültek fel?

Mi itt vagyunk az Ön számára!

Vegye fel a kapcsolatot velünk most

Ha bármilyen kétsége vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kapcsolatfelvétel
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.