ÖSSZECSUKHATÓ PAVILON 3X3 M

Vízálló összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak 3x3 m: stabil & tartós

Mitől olyan meggyőző?

A 3x3 m-es összecsukható pavilon minősége 

Vízálló összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak 3x3 m: stabil & tartós

A népszerű klasszikus. A 3x3 m-es összecsukható pavilon valószínűleg a az első számú az összecsukható pavilonok között. Miért? Mert 9 m²-es méretével elegendő helyet kínál, de mégis helytakarékos a szállítás és a tárolás során. Pillanatok alatt használható. 100 %-ban vízálló és megbízható UV-védelemmel rendelkezikA kompakt 3x3 m-es pavilon hűséges társ minden időjárási viszonyok között, és nem csak a kiváló minőségű anyagokkal, stabil konstrukcióval és számos extrával nyűgöz le. Nem! Lenyűgöz továbbá kiterjedt garanciákkal, nemzetközi tanúsítványokkal és számtalan szolgáltatással is. Olyan embereknek készült, mint Ön.

Stabil Stabil
Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
15 SZÍN, 2 TEXTILIA

SZÍNES 3X3 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ SÁTRAK

Egy kis 3x3 m-es pavilont szeretne fehér színben, vagy esetleg színesebbet szeretne? Esetleg pirosat, zöldet vagy kéket? Elkényeztetjük a választékkal!

Az összes színt megnézem
Fehér
Bézs
Sárga
Narancssárga
Piros
Bordó
Sötétkék
Világoskék
Zöld
Világosszürke
Sötétszürke
Fekete
az Ön egyedi 3x3 m-ese
arrow
valóban ilyen gyorsan kész?

Gyorsabb felállítás
2 perc alatt

3 lépés. 2 perc. Kész. A 3x3 m-es összecsukható pavilonunkat néhány lépésben és szerszámok nélkül felállíthatja. Nézze meg a videót a felállításról, és csodálkozzon rá, milyen egyszerű. 

Youtube video thumbnail
Számok, adatok & tények

A 3X3 M-es összecsukható pavilonok termékadatai

A különbséget jelentő műszaki részletek

Minőségi sorozatE1E2E3

A kiváló minőségű mindenes az intelligens technológiának köszönhetően.Friss design és könnyű kezelhetőség a rendszeres használathoz.Az Ön választása alkalmi használatra egynapos rendezvényekre.
ProfilvastagságBordázott négyszögletes alumínium profil, 46 x 56,5 mmBordázott négyszögletes alumínium profil, 43 x 55,5 mmBordázott négyszögletes alumínium profil, 32 x 41 mm
Falvastagság2,5 mm2,5 mm2,1 mm
Összekötő elemekAlumíniumÜvegszál erősítésű műanyagÜvegszál erősítésű műanyag
LábtalpAlumíniumGalvanizált acélGalvanizált acél
Állítható magasság3 szint2 szint1 szint
Bejárati magasság201 cm201 cm201 cm
Teljes magasság

327 cm

327 cm

327 cm

Csomagméret

42x44x158 cm

42x44x158 cm

42x44x158 cm

Súly

32,1 kg

27,6 kg

22,8 kg

Pótalkatrész elérhetőség10 év10 év10 év
Garancia5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira


Minden minőségszéria összehasonlítása
A mindenes terveihez

3x3 piaci sátrak, kiállítási sátrak és reklámsátrak

A 3x3 m-es összecsukható sátorban megbízhat.

A 3x3 m-es összecsukható pavilon sokak számára a tökéletes választás. A jól ismert klasszikus nemcsak sokoldalúan használható és változtatható felszereltségű, hanem méreténél fogva különösen praktikus is. A tökéletes mindenes. Ideális mint piaci sátor, mint kiállítási sátor, mint promóciós vagy reklámsátor. Különösen népszerű megoldás, mint kerti pavilon 3x3 m. Semmi sem áll a következő kerti partinak útjába. Ön mire szeretné használni a 3x3 m-es összecsukható sátrat?

A méret nem mindig számít

Minden a 3x3 m-es összecsukható pavilonról

A 360°-os megoldáshoz

Oldalfalak a 3x3 m-es összecsukható pavilonhoz

Oldalfalat keres? Nem probléma. Válassza ki kedvencét a különböző oldalfal modelljeink közül, vagy kombinálja a különböző modelleket egymással. Használja ezeket a tartozékokat időjárás- és magánélet védelemként, vagy csak azért, mert tetszik.

Lásd az összes oldalfalat
Még több kényelemért

Intelligens pavilon tartozékok

A megfelelő kiegészítőket keresi? Szeles időkre is? Vagy hideg napokra? Kiegészítők széles választéka mindig és mindenhol támogatni fogja Önt. Biztonságos és szilárd.

Minden tartozék
Az egyedi stílusért

Nyomtatott összecsukható pavilon 3x3 m

Egyedi és személyes. Használja 3x3 m-es összecsukható pavilonját praktikus reklámhordozóként cégének logója vagy szlogenje számára. Okos és stílusos. Még a fotórealisztikus motívumok sem jelentenek számunkra problémát. Miért? Mert grafikai csapatunk több évtizedes szaktudása az alapja minden tervezésnek.

A személyre szabáshoz
Az Ön sikeréhez

Színek a 3x3 m-es összecsukható pavilonhoz

Minden szín a színben? Vagy inkább egy színesebb megjelenést szeretne? Nem probléma. Az Ecotent® 15 szövetszínt és két textíliát kínál 3x3 m-es összecsukható pavilonjához. Válassza ki 3x3 m-es összecsukható pavilonját fehér, piros, zöld, szürke, kék, fekete vagy még több színben. És ez még nem minden. Mivel törődünk a környezettel, környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított poliészterből készült, újrahasznosított anyagot is kínálunk, három különböző színben.  

A színekhez
Kiterjedt szervizszolgáltatás és 10 éves pótalkatrész-elérhetőség.

A szolgáltatás nálunk NAGY betűkkel van írva. Ez azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk az Ön számára, még évekkel a vásárlás után is. Átláthatóan és lényegre törően kommunikálunk . Kiterjedt garanciaszolgáltatás és számos tanúsítvány biztosítja termékeink minőségét és tartósságát . És ha valami mégis elromlana, a pótalkatrészelérhetőségünk minden összecsukható sátorhoz megfelelő pótalkatrészt biztosít. Akár 10 évvel a vásárlást követően is. Garantáltan. Még mindig merülnek fel kérdései? Vagy különleges kérése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk
TISZTÁZZUK. RÖVIDEN ÉS LÉNYEGRE TÖRŐEN .
MÉG KÉRDÉSE MERÜLT FEL A 3X3 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONNAL KAPCSOLATBAN?
Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x3 m-es összecsukható sátor szerkezete?
Hol lehet megvásárolni a 3x3 m-es összecsukható pavilont?
Vízálló a 3x3 m-es összecsukható pavilon?
Hány oldalfal lehet a 3x3 m-es pavilonomon?
Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x3 m-es pavilontetőt?
Összecsukható-e az Ecotent® 3x3 m-es pavilonja?
Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?
Milyen minőségszériában kapható a 3x3 m-es összecsukható pavilon?
3x8 m-es összecsukható pavilont keres?
9x9 m-es összecsukható pavilont keres?
Mennyit nyom egy 3x3-as összecsukható pavilon?
Kérdések merültek fel?

Milyen anyagból készült az Ecotent® 3x3 m-es összecsukható sátor szerkezete?

Alumínium vagy acél?

Alumínium összecsukható pavilon 3x3 m

Összecsukható pavilonjaink mind kiváló minőségű alumíniumból készülnek. Az acélhoz képest az alumínium az összecsukható sátrak egyértelmű győztese. Miért? Mert ez a 3 előny teszi az alumíniumot az első számú választássá:

 • Súly: Az alumíniumból készült összecsukható pavilon könnyebb, mint az acél pavilon. Egy 3x3 m-es alumínium összecsukható pavilon súlya az acél változathoz képest csaknem csak egyharmad.
 • Robusztus és stabil: A tiszta és professzionális gyártásnak köszönhetően különösen erős, stabil és robusztus.
 • Korrózióállóság: Az alumínium különösen korrózióálló, így még a kisebb karcolások sem állnak a kültéri használat útjába.

Tudta, hogy az alumínium különösen fenntartható? Egyrészt az újrafelhasználás nem vezet a tulajdonságok romlásához . Másodszor, a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %-át fogyasztja.

A blogbejegyzéshez

Hol lehet megvásárolni a 3x3 m-es összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® 3x3 m-es összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket

Vízálló a 3x3 m-es összecsukható pavilon?

Igen, 1 500 mm-nél nagyobb vízoszloppal

100% vízálló

Igen, minden Ecotent® összecsukható pavilon 100%-ban vízálló. Szabvány szerint. A több mint 1500 mm-es vízoszloppal teljesen vízállóak, ezért kültéri használatra is alkalmasak. A hosszú élettartam érdekében. Szitáló esőben és folyamatos esőben. Tudjon meg többet a vízálló összecsukható pavilonokról és arról, hogy mit kell tudnia a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról a sátrakkal kapcsolatos ismereteket tartalmazó részünkben:

A blogbejegyzéshez

Hány oldalfal lehet a 3x3 m-es pavilonomon?

Legfeljebb négy

1, 2, 3 vagy 4?

Minden 3x3 m-es összecsukható pavilonra akár négy oldalfal is rögzíthető. A modelljeinket megtalálja az oldalfalakat áttekintő oldalunkon:

Az oldalfalakhoz

Vásárolhatok az Ecotent®-től 3x3 m-es pavilontetőt?

Igen, mert gyártók vagyunk

Egy életen át

Új logója van, vagy egy vihar elszakította összecsukható pavilonja tetejét? Nem probléma. A lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk a 3x3 m-es pavilon cseretetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Összecsukható-e az Ecotent® 3x3 m-es pavilonja?

Természetesen

Összecsukható alumínium szerkezet

Minden összecsukható pavilonunk könnyedén felállítható és lebontható. Alumínium szerkezetünk összecsukható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy 3x3 m-es összecsukható pavilonját gyorsan, mindössze 2 perc alatt felállítsa. 

Hogyan rögzíthetem az összecsukható pavilonomat?

10 kg vagy 20 kg

Öntöttvas súlyok

Mivel soha nem lehetünk biztosak abban, hogy nem lesz szél, mindig javasoljuk a szakszerű rögzítést. A 20 kg-os súlyokat a 3x3 m-től kezdve minden összecsukható pavilonhoz ajánljuk (3x3 m, 4,5x3 m, 4x2 m, 4x4 m, 6x3 m, 6x4 m és 8x4 m). A maximális stabilitás érdekében javasoljuk, hogy a 20 kg-os súlyokat az összecsukható pavilon mind a 4 vagy 6 lábára helyezze, ami nemcsak az összecsukható pavilon súlyát növeli, hanem a megtartófelületét is növeli. Kis méretű összecsukható pavilonjainkhoz a 10 kg-os súly is használható. Kövesse az alábbi linket, hogy a rögzítési lehetőségekről mindent megtudjon.
A rögzítéshez

Milyen minőségszériában kapható a 3x3 m-es összecsukható pavilon?

E1, E2 és E3

3 minőségszéria

3 összecsukható pavilon minőségszéria a megszokott magas minőségben. Minden projekthez. Minden pénztárcának. A 3x3 m-es összecsukható pavilont a használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériában kínáljuk. E1, E2 és E3. Akár különleges igényekhez, akár kis kerti partihoz. Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő összecsukható pavilon minőségszériát. Egy mesterien kivitelezett mindenes az Ön oldalán.

Minden sorozat összehasonlításban

3x8 m-es összecsukható pavilont keres?

egyszerű

Alumínium 3x8 m-es összecsukható pavilon

A moduláris rendszernek köszönhetően csak egy 3x2 m-es összecsukható pavilont kell kombinálnia egy 3x6 m-es összecsukható pavilonnal, hogy tökéletes, 3x8 m-es összecsukható sátrat kapjon. Ily módon az előnye dupla! Az összecsukható pavilonokat a helytől és az alkalomtól függően együtt vagy külön-külön is használhatja. Ami nem változik, azok az összecsukható sátraink lenyűgöző műszaki jellemzői, amelyek megkülönböztetik őket:

 • 100% vízálló,
 • teljesen stabil,
 • UV-álló,
 • tartós és
 • professzionális.
Konfigurálja különleges 3x8 m-es összecsukható pavilonját most

9x9 m-es összecsukható pavilont keres?

egyszerű

Alumínium 9x9 m-es összecsukható pavilon

A moduláris rendszernek köszönhetően csak kilenc 3x3 m összecsukható pavilont vagy hat 4,5x3 m összecsukható pavilont kell kombinálnia a tökéletes 9x9 m-es összecsukható sátorhoz. Ily módon az előnye dupla! Az összecsukható pavilonokat a helytől és az alkalomtól függően együtt vagy külön-külön is használhatja. Ami nem változik, azok az összecsukható sátraink lenyűgöző műszaki jellemzői, amelyek megkülönböztetik őket:

 • 100% vízálló,
 • teljesen stabil,
 • UV-álló,
 • tartós és
 • professzionális.
Konfigurálja különleges 9x9 összecsukható pavilonját most

Mennyit nyom egy 3x3-as összecsukható pavilon?

stabil és könnyen szállítható

A 3x3-as összecsukható pavilon súlya

A 3x3 m-es összecsukható pavilon súlya a kiválasztott minőségszéria függvényében változik, mivel az alumíniumprofil vastagsága az E1 minőségszéria esetében vastagabb, az E3 minőségszéria esetében pedig vékonyabb. Ezenkívül a súly a kiválasztott textíliától függően kissé változhat. 
 

Súly 3x3 m - E1: 32,1 kg
Súly 3x3 m - E2: 27,6 kg
Súly 3x3 m - E3: 22,8 kg

MINŐSÉGSZÉRIÁK ÖSSZEHASONLíTÁSA

Kérdések merültek fel?

Mi itt vagyunk az Ön számára!

Vegye fel a kapcsolatot velünk most

Ha bármilyen kétsége vagy kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Kapcsolatfelvétel
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.