Nehezen éghető összecsukható pavilonok

B1 tűzvédelmi osztályú sátorszövet a DIN 4102 szabvány szerint.

biztonságos tető alatt

Nehezen éghető összecsukható pavilonok

A  pavilonjaink textíliái nagyon jó minőségűek, és kifejezetten sátrakhoz készülnek. A professzionális pavilonok minden színben tűzálló anyaggal kaphatók. A sátorszövet megfelel B1 tűzvédelmi osztálynak a DIN 4102 vagy az EN 13501 - 1:2002 EU szabvány szerint. A tető és az oldalfalak is megvásárolhatók tűzgátló szövetminőségben.

Tűzálló Tűzálló
Megszemélyesítés Megszemélyesítés
Nemzetközi bizonyítványok Nemzetközi bizonyítványok
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
jó tudni

B1 szerinti nehezen éghető vagy tűzálló anyagok

A B1 besorolás egy speciális tulajdonságot ír le, nevezetesen a tűz terjedésével szembeni tűzállóságot, azaz az ebbe az osztályba tartozó építőanyagok nem éghetnek tovább önállóan a gyújtóforrás eltávolítása után.

Beltéri rendezvényekhez, de szabadtéri területeken is ajánljuk a B1 szerint tűzállónak minősített összecsukható pavilonok használatát. Ez megakadályozza, hogy a rendezvényeken a látogatók fokozott kockázatnak legyenek kitéve. Számos tűzoltóság és mentőszolgálat már az Ecotent minősített sátraira támaszkodik. A vendéglátóipar és a magánfelhasználók szintén élvezik a többletbiztonságot. Fröccsenések, cigaretták, gyertyák... nem kell többé aggódni  

arrow
Nehezen éghető, könnyen konfigurálható

Fedezze fel az összecsukható pavilonokat

Válassza ki a kívánt méretet, és ne aggódjon. Hacsak nincs egyértelműen felcímkézve, a kínálatunkban található összes textil tűzálló. Az oldalfalaink is bírják a strapát. 

Ön gondoskodik a tervezésről, mi gondoskodunk a tanúsítványokról.

konfiguráljon most
tanúsított textíliák

Pavilonok, B1 tűzvédelmi osztályra tesztelve

Az akkreditált vizsgálóintézetek a vonatkozó szabványnak megfelelően vizsgálják és osztályozzák a termékeket. A tűzaknában végzett vizsgálat során 1 méter hosszú mintákat az alsó végén 10 percig lánggal égetnek, és az elért lángmagasságot vizsgálják. Ezenkívül mérik a hő- és füstfejlődést az égés során. A minta a vizsgálat után nem lehet kisebb 15 cm-nél. A B1 osztályba való besoroláshoz a kis égőpróbát is elvégzik, és a mintát 15 másodpercig kis lángnak teszik ki.

a tanúsítványokhoz
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.