Vízálló összecsukható pavilonok

Az Ön következő projektjéhez

Tisztázzuk:

Minden, amit a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról tudni kell.

Ki akar az esőben állni? Pontosan, senki. Ezért a összecsukható pavilonjának mindenképpen vízállónak kell lennie. Egy pavilon sokkal több lehet, mint egy vízálló előtető, de ennek az alapvető kritériumnak mindenképpen meg kell felelnie. Valójában minden pavilonunk 100%-ban vízálló. Ezt garantáljuk.

Stabil Stabil
Szélálló Szélálló
Európából Európából
Nemzetközi bizonyítványok Nemzetközi bizonyítványok
jó tudni

Vízálló, víztaszító és vízhatlan

Vízálló, vízlepergető, vízhatlan. És mi a különbség? Elmagyarázzuk neked.

Ezt a három kifejezést gyakran használják egymás szinonimájaként. De nem lenne három különböző kifejezés, ha nem lenne különböző jelentésük, nem igaz?

  • Vízlepergető: A vízlepergető összecsukható pavilonoknál a víz lepereg a tetőfelületről. A víztaszító szöveteknél az esőcseppek nem hatolnak be azonnal a sátor belsejébe, de rövid idő elteltével az első cseppek már láthatók a sátor belsejében. A víztaszító pavilon ezért nem is használható folyamatos vagy heves esőzés esetén.
  • vízálló: A vízálló pavilonok nagyon szorosan szőtt szövetből készülnek, így a cseppek nehezen tudnak behatolni. Ez azt jelenti, hogy még a vízálló pavilonok esetében is rövid idő után vizes lesz a lábunk. Ezek a pavilonok ezért nem alkalmasak folyamatos vagy heves esőzés esetén sem.
  • vízhatlan: A vízhatlan pavilonok az egyetlen olyan pavilonok, amelyeknél a vízcseppek nem hatolnak át a szöveten. Ez azt jelenti, hogy csak ezek nyújtanak teljes védelmet a sátor belsejében a nedvesség ellen, és lehetetlenné teszik az eső behatolását.

Most már érthető a különbség, vagy még mindig káosz van a szavak dzsungelében?

Csak ne feledje, hogy ha legközelebb összecsukható pavilont vásárol, akkor mindenképpen vízhatlan összecsukható pavilont vásároljon .

a mindennapi életben is praktikus

A hidrosztatikus vízoszlop megértése

A vízoszlop, más néven méteres vízoszlop azt a nyomást jelzi, amely mellett egy anyagon a víz áthaladhat. Annak vizsgálatára, hogy egy szövet mennyire vízálló, az úgynevezett hidrosztatikus víznyomáspróbát végzik el. Egy palackot helyeznek a sátorszövetre, amelyet aztán fokozatosan megtöltenek vízzel. A víznyomás nulláról indul, majd másodpercenként 10 mm-rel nő. A vizsgálat akkor áll le, amikor a harmadik csepp is áthatolt a szöveten, és a belső oldalon láthatóvá válik.

Példa számítás:ha a szövet 10 perc elteltével pontosan 3 csepp vizet, azaz 1000 mm-t enged át, akkor a teszt befejeződött, és a szövet vízoszlop értéke 1000 mm.

Örök szabályként megjegyezhetjük: minél magasabb a vízoszlop, annál vízállóbb a szövet.

jó kérdés - következő válasz

Mekkora vízoszlop kell a textíliáknak és a sátraknak legyen?

Az EN 343:2003 európai szabvány szerint a 2. osztályú textíliák 800 mm vagy annál nagyobb vízoszlop esetén vízállónak, a 3. osztályú textíliák pedig 1300 mm vagy annál nagyobb vízoszlop esetén minősülnek vízállónak. A sátrak viszont csak legalább 1500 mm-es vízoszlop értéktől számítanak vízállónak. Minden összecsukható sátor gyenge pontjai a varratok. Ezért vásárláskor figyeljen arra, hogy vízálló cérnát használt a gyártó.

A BESTSELLER:

Vízálló a 3x3 m-es összecsukható pavilon

Egy minden esős időben. A vízálló 3x3 m-es összecsukható pavilon a legnépszerűbb a összecsukható pavilonok közül. Miért? Mert elég kicsi ahhoz, hogy bárhol elférjen, és elég nagy ahhoz, hogy mindenkinek menedéket nyújtson. A 100%-ban vízálló anyagnak köszönhetően Ön és vendégei garantáltan szárazon maradnak. Természetesen a vízálló 3x3 m-es pavilon minden színben kapható, hozzá illő oldalfalakkal és okos kiegészítőkkel.

a 3x3 m-eshez
szintén népszerű

vízálló összecsukható pavilonok: 3x6 m és 4.5x3 m

A 3x3 m-esnél nagyobb összecsukható sátrat keres? De még mindig könnyen kezelhetőnek kell lennie? És természetesen vízálló legyen? Akkor a két vízálló összecsukható pavilon 6x3 m és 4,5x3 m méretben biztosan zseniális megoldást jelent. Ezek is 100%-ban vízállóak, különösen stabilak és időjárásállóak. Míg a vízálló 3x6 m-es pavilon különösen népszerű a nagyobb rendezvényeken, addig a vízálló 4,5x3 m-es összecsukható sátor a promóciós és reklámrendezvények szívesen látott vendége.

fedezze fel az összes vízálló méretet
A 360°-OS MEGOLDÁS:

Vízálló összecsukható pavilonok oldalfalakkal

Biztonságos a szárazságban. Tetőtől talpig. Ön, a vendégei és a termékei. A tökéletes védelemről vízálló összecsukható pavilonjaink oldalfalakkal felszerelve tökéletesek, és mindenre kiterjedő védelmet nyújtanak. Kicsomagolás, felhúzás- kész. Természetesen oldalfalaink 100%-ban vízállóak, akár zártan, akár ajtóval vagy ablakkal. Ahhoz, hogy két vagy több egymás után álló pavilon között a hely száraz maradjon, javasoljuk a tartozékok használatát. Az esőcsatornákkal a tetőn és az összekötő kapcsokon a lábakon minden vendég szárazon marad. A buli pedig folytatódhat. Praktikus, nem igaz?

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

népszerű kombináció

3x3 m-es stabil, vízálló, összecsukható pavilon 4 oldalfallal

75 év tapasztalatai azt mutatják, hogy a vízálló 3x3 m-es összecsukható sátor 4 oldalfallal különösen népszerű vásárlói kombináció. A praktikus méret, a kis csomagméret és a könnyű kezelhetőség a meggyőző szempontok. Ezzel a termékkombinációval az esős időjárásnak esélye sincs. Ígéretes.

100% vízálló
minden kérdésre van válasz - érdeklődjön az ecotent-nél

Még mindig aggódik a rossz időjárás miatt?

Váratlan változás az időjárásban. Teljes megoldás. Mindenkinek, aki nem akar az időjárástól függeni. Akár vízálló reklámsátorként, akár kültéri kiállítási sátorként, akár tetőként a következő partira vagy vízálló kerti pavilonként - egy összecsukható sátorral Ön a biztos oldalon áll. Mindig. És mindenhol. Különösen a vízálló kerti pavilonok mindig jól jönnek. Önnel együtt. A barátokkal. Mindenkivel.

vízálló összecsukható pavilon konfigurálása
TESZTELT, TANÚSÍTOTT ÉS GARANTÁLT

VÍZÁLLÓ ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONOK TESZTELVE

Biztosra szeretne menni? Mi is. Különös hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű anyagokra. És teszteltetjük is őket. Sátorszöveteink vízállóságát rendszeresen teszteljük neves tesztközpontokban. Csak így mondhatjuk el nyugodt lelkiismerettel, hogy pavilonjaink 100%-ban vízállóak. Ez biztos.

A pavilonjaink azonban nemcsak vízálló anyagukkal, hanem számos más kifinomult részlettel is lenyűgöznek, amelyek mindent megváltoztatnak. Nagy összecsukható pavilon tesztünkben összehasonlítjuk összecsukható pavilonjainkat más gyártók termékeivel és számot vetünk.

Garanciák és tanúsítványok
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.