A határozott megjelenésért

ROBUSZTUS RENDEZVÉNYSÁTRAK LEGJOBB ÁR-TELJESÍTMÉNY ARÁNNYAL

Még mindig rendezvénysátrak nélkül tervezi rendezvényeit?

Biztosak vagyunk benne: a rendezvénysátrak egyszerűen mindig tökéletesek. Olyan sokoldalúak, mint az Ön igényei. Akár beltéren, akár kültéren. Délután vagy este. Fesztiválokon, koncerteken vagy más szabadtéri rendezvényeken - nálunk biztosan megtalálja a megfelelő rendezvénysátrat. Ezt megígérhetjük. A 100%-ban vízálló és tűzálló textíliáknak köszönhetően az Ecotent® sátorral a biztos oldalon áll.
Szeretne rendezvénysátrat vásárolni? Semmi gond. Összecsukható pavilonokat kínálunk minden méretben és színben. Itt a több éves tapasztalat és a tudás találkozik a friss dizájnnal és a legjobb ár-érték aránnyal.

hagyjon nyomot

Szeretne kitűnni? A nyomtatott rendezvénysátrakkal lehetséges.

Az Ön rendezvénysátra egy személyre szabott nyomtatással lesz tökéletesen figyelemfelkeltő. A legmodernebb nyomtatási eljárások a pavilonját egy kreatív tetővé alakítják, és így a rendezvénysátrát lenyűgöző reklámhordozóvá alakíthatja. A nyomtatott rendezvénysátrak minden rendezvényen abszolút fénypontot jelentenek. Az biztos. Vagy inkább színekkel szeretne kitűnni? Semmi gond. Válassza ki kedvenc színeit, és kombinálja egymással a különböző textíliákat. Szín a színben. Két színben. Vagy élénk színekben. Nálunk a képzeletnek nincsenek határai.

Saját grafikai csapat Saját grafikai csapat
Kreatív ötletek Kreatív ötletek
Fotorealisztikus motívumok Fotorealisztikus motívumok
Saját termelés Saját termelés
mindig és mindenhol

Rendezvénysátor 3x3 m, egy mindenes minden rendezvényre.

A rendezvény típusától és a látogatók számától függően 11 különböző méretű összecsukható pavilont kínálunk. A legnépszerűbb rendezvénysátor a 3x3 m-es modell - 9 m²-es fedett területével ideális méret számos rendezvényhez. Alacsony súlya ideális társává teszi ezt a rendezvénysátrat, nyomtatással pedig igazi látványosság.
A kínálatunkban található két legnagyobb összecsukható pavilon - a 8x4 m-es rendezvénysátor és a 6x4 m-es "kistestvére" - különösen alkalmas nagy, sok látogatót vonzó rendezvényekhez. Ha pavilont keres rendezvénybárnak vagy elárusító standnak, a 4,5x3 m-es összecsukható sátor jó választás.

és mi illik az Ön rendezvényéhez?

AZ ÖNNEK MEGFELELŐ SÁTORMÉRETEK

Készen áll az új kihívásokra? A megfelelő méret az Ön sikeres rendezvényéhez.

KONFIGURÁLJON ONLINE MOST
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
4x2 m
4,5x3 m
3x3 m
3x2 m
3x1,5 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Egy kötelező darab

3 kritérium, amely egy rendezvénysátor pavilon mellett szól

Megmutatjuk, hogy a pavilonok miért elengedhetetlenek a rendezvényszervezők számára, és miért tartoznak ma már az alapfelszereltséghez:

 • Gyors felállítás: Miért szeretik az összecsukható pavilonokat rendezvényeken használni? Mert pillanatok alatt felállíthatók. Pillanatok alatt - szerszámok nélkül. Így marad elég ideje más fontos dolgokra.
 • Esővédelem és árnyékolás: Ki ne tapasztalta volna már ezt? A rendezvény elkezdődött, és az időjárás minden másnak tűnik, csak rózsásnak nem. Ok a búslakodásra? Badarság, a víz- és időjárásálló összecsukható pavilonok jelentik a megoldást. Az Ecotent®-nél kizárólag 100%-ban vízálló összecsukható pavilonokat talál. Ráadásul a szövetek UV-állóak, és még tűző napsütésben is árnyékos helyet biztosítanak.
 • Könnyen szállítható: Ma itt, holnap ott. A könnyű szállítás az alfa és omega. A kompakt csomagolási méreteknek és a praktikus szállítókerekeknek köszönhetően összecsukható pavilonjainkat kényelmesen lehet szállítani A pontból B pontba. 
Fedezze fel az összes összecsukható pavilont
arrow
minden felhasználási területhez

1 márka, 3 minőségszéria

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden költségvetéshez. Rendezvényszervezők számára. Kezdő vállalkozások számára. És azoknak, akik soha nem állnak meg.

Fedezze fel mindegyik minőségszériánkat
amikor nagyobb is lehet

RENDEZVÉNYSÁTRAK KONCERTEKHEZ, FESZTIVÁLOKHOZ ÉS EGYÉB NAGYSZABÁSÚ RENDEZVÉNYEKHEZ

A koncertek és más nagy rendezvények általában több moduláris rendezvénysátrat használnak, amelyek különböző funkciókat töltenek be. Míg a vízálló pavilonok némelyikét lefedésként használják a világítás és a hangtechnika számára, mások a árucikkek és a vendéglátás értékesítési standjaiként szolgálnak. A rendezvénysátrakat gyakran használják lefedésként is a beléptetést ellenőrző területeknél. Oldalfalakkal vagy anélkül, ez teljes mértékben a szervező igényeitől függ.

Rendezvénysátrak sporteseményekhez

A sporteseményeken a rendezvénysátrak már régóta bizonyították, hogy a versenypályán, a kommentátorok főhadiszállásaként vagy rajt- és célsátraként is beváltak. De kisebb sporteseményeken, klubbajnokságokon, gyermekfesztiválokon, játszótereken és városi fesztiválokon is összecsukható pavilonok alakítják az esemény arculatát. Ott elsősorban a bíróknak tető, a sportolók öltözőjeként és menedékhelyeként vagy a rajtszámok kiosztására használják őket. Erről Ön is meggyőződhet: A felhasználási lehetőségek olyan változatosak, mint Ön és az Ön sporteseménye.

RENDEZVÉNYSÁTRAK NÉPI FESZTIVÁLOK SZÁMÁRA.

A nagy népünnepélyeken a pavilonok gyakran szolgálnak a jegypénztárként és a beléptetés ellenőrzésére. Kisebb fesztiválokon viszont gyakran a vendégtér vagy a zenekar fedezésére szolgálnak.

RENDEZVÉNY sátrak ESKÜVŐKHÖZ ÉS GÁLÁKHOZ.

A rendezvénysátrak tökéletesek esküvői partikra. Stílusos sarokfüggönyökkel és hangulatos világítással felszerelve álomszép hangulatot teremtenek. Az oldalfalakon vagy a hátsó falon elhelyezett személyes nyomtatással az összecsukható pavilonok jótékonysági gálákon vagy más ünnepi alkalmakon fotófalként is használhatók.

OLDALFALAK ÉS KIEGÉSZÍTŐK MINDEN ALKALOMRA

Összecsukható pavilonjaink olyan egyediek, mint az Ön rendezvénye. A rendezvény típusától függően oldalfalak és kiegészítők széles választékából választhat, amelyekkel optimálisan felszerelheti rendezvénysátrát. A különböző kivitelű oldalfalak optimális teljes körű védelmet nyújtanak. Teljesen zárt és átlátszatlan. Ajtóval. Ablakkal. Mindazoknak, akik szeretik a 360°-os megoldásokat. Kínálatunkban más, hozzá illő kiegészítőket is talál: a praktikus pultoktól a melegítő fűtési rendszerekig és az esőcsatornákig. Hogy minden rendezvény sikeres legyen. Gyerekjáték.

Fedezze fel az összes tartozékot

A megfelelő kiegészítők az Ön rendezvényéhez

Zárt
Félmagasság
ajtóval
Ablakkal
Könnycsepp zászló
Pult
LED csíkok
Szállító kerekek "Large“
Súlyok

Felfújható rendezvénysátor vs. klasszikus rendezvénysátor

Az elmúlt 75 év megmutatta, hogy a felfújható rendezvénysátrak népszerűek a rendezvényeken. De azt is megmutatták, hogy a klasszikus rendezvénysátrak még mindig előrébb járnak. Hogy miért? Mert a klasszikus rendezvénysátrak könnyebben kezelhetők és kisebb méretekkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy beltérben vagy korlátozott helyigény esetén is használhatók. Ha a nagy koncerteken és fesztiválokon nem is okoz gondot az áramcsatlakozás és a folyamatos fúvóka által okozott (kissé hangos) zaj, esküvőkön, sporteseményeken vagy beltéri rendezvényeken nagyon zavaró lehet az Ön és látogatói számára. Még mindig nem szeretne lemondani a felfújható rendezvénysátorról? A Zingerle Group termékkínálatában a Mastertent® márkanév alatt számos felfújható reklámhordozót kínálunk. Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakértőink egyikével.

Érdeklődjön most. Kötelezettség nélkül.

Rendezvénysátrak közvetlenül a gyártótól.

Az Ecotent® rendezvénysátrak mindegyike 75 év gyártási tapasztalatából született, és teljes egészében Európában készül. Ez mit jelent ez az Ön számára? Számos előnyt. A kiváló minőségű konstrukciójú, robusztus összecsukható pavilon mellett számos garanciát biztosítunk, és számos olyan előnyt élvezhet, amelyet csak egy gyártó tud nyújtani:

 • kiváló minőségű anyagok használata
 • robusztus konstrukció
 • 100% vízálló
 • tűzálló és szélálló
 • számos tartozék
 • 5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira
 • számos tanúsítvány az anyagok stabilitásáról és tartósságáról.
   
arrow

Rendezvénysátrat szeretne bérelni?

Tényleg csak egyszer van szüksége a rendezvénysátorra? Akkor biztosan olcsóbb, ha rendezvénysátrat bérel. De különösen a rendezvényeken a figyelemfelkeltés jobban számít, mint valaha. A friss színek, a vagány dizájn és az egyedi nyomtatás a tökéletes megoldás. Tényleg nélkülözni szeretné mindezt? Akkor a rendezvénysátor bérlés biztosan nem a megfelelő megoldás az Ön számára. Van azonban számos más szempont is, amely a sátorvásárlás mellett szól. Összehasonlítottuk Önnek a legfontosabb pontokat.

Összehasonlítás: sátor bérlés vs. sátor vásárlás
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.