A határozott megjelenésért

Reklám- és promóciós sátrak

Egyszerűen zseniális: személyre szabott reklámsátrak a sikeres marketingért.

Egyértelmű üzenet. Nagyobb láthatóság. Több siker. A promóciós és reklámsátrak ideális társak mindenféle reklámrendezvényhez. Mobil, rugalmas és meggyőző. Pillanatok alatt használatra készek. A legjobb minőségben a sokéves tapasztalatnak köszönhetően. Promóciós sátrainkkal friss levegőt varázsol reklámrendezvényére, és minden szinten meggyőz. Mindenkit. És mindenhol.

A maradandó HATÁSÉRT

Nyomtatott reklámsátrak a nagyobb láthatóság érdekében

A vizuális reklám megmarad az emlékezetben! Használja összecsukható pavilonját praktikus reklámfelületként. A legújabb nyomdai eljárások a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálják Önnek, hogy reklámsátra valóban egyedi legyen.

Céglogók. Feliratok. Akár valósághű fotómotívumok is átvihetők az anyagra. Az oldalfalakra nyomtatott motívumok kívül vagy belül is elhelyezhetők - akár kétoldalas nyomtatás is lehetséges. Promóciós sátrát pontosan az Ön kívánságaihoz igazítjuk - tapasztalt grafikai csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

Különösen figyelemfelkeltő a reklámnyomat a tetőn vagy a zárt oldalfalakon. Kérésre az összes többi elérhető oldalfal-modell is ellátható nyomtatással? Természetesen. Feltűnő. Színes. Egyedi.
 

Közvetlenül a gyártótól

Promóciós sátrat vásárolna?

Promóciós sátrat szeretne vásárolni? Lehetőleg közvetlenül a gyártótól? A rövid szállítási határidővel és a vonzó áron? Akkor a legjobb helyen jár. Mi friss levegőt varázsolunk a promóciós sátrak dzsungelében, és meggyőzzük az Európából származó minőséggel és a legjobb ár-érték aránnyal. Közvetlenül a gyártási üzemünkből az Ön rendezvényéig. Az út nem is lehetne rövidebb.

Konfiguráljon most

Színes szövetek a reklámsátrához

Színes? A kontrasztok és a egyedi színkialakítások támogatják a reklámsátrak hatását, és figyelemfelkeltővé teszik azokat. 15 standard színből álló széles választékot kínálunk. Legyen az élénkpiros, lágy kék vagy élénksárga - Ön el van kényeztetve a választékkal.

arrow
Tényleg ilyen gyorsan fel lehet állítani?

Gyorsabb felállítás - mindössze 2 perc alatt

Ennél gyorsabb már nem is lehet. Promóciós sátrainkat pillanatok alatt fel lehet állítani. Mindössze néhány egyszerű lépéssel. Egyáltalán nem kell sokáig várni. Kinyitja a táskát, felállítja a sátrat - és kész. 

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.