Stabil összecsukható pavilonok

Alkalmas bármilyen időjáráshoz

Szél, bulizni vágyó tömeg - az összecsukható pavilonja bármit kibír

A pavilonnak mindenképpen megbízható UV- és esővédelmet védelmet kell nyújtania. De mi van akkor, ha az időjárás vagy a helyszíni körülmények többet követelnek a pavilonjától? Mitől lesz egy "stabil pavilon" strapabíró és ellenálló? Elmagyarázzuk.

Tapasztalat & professzionalizmus Tapasztalat & professzionalizmus
Szélálló Szélálló
Stabil Stabil
Nemzetközi bizonyítványok Nemzetközi bizonyítványok
 
És az Ön sátra mit tud?

Mitől lesz egy összecsukható pavilon stabil?

Robusztus, strapabíró, lerombolhatatlanul ellenálló vagy kemény. Rengeteg kifejezés egy masszív összecsukható pavilon leírására. Bármelyik kifejezés is felel meg Önnek a legjobban, mi pontosabb jelentést adunk neki:

  • Az anyag: az alumínium egy könnyű, mégis tartós anyag, amelyet számos mindennapi termékben használnak, például az autóiparban, az építészetben vagy az elektronikai iparban.  Az acél, illetve alumínium sátrak közti különbségekről itt olvashat bővebben. Az összekötő elemek anyaga és a magasságállítás technikai részletei is stabilabbá teszik az Ön Ecotent-jét a szomszédos sátrakhoz képest.
  • A forma: bordázott négyzet alakú alumínium profil 3 vastagságban. Erős, ötletes kialakítás, amely stabil, mégis rugalmas kialakítást tesz lehetővé. Az összecsukható pavilon robusztus, ellenáll a viszontagságoknak, nem hajlik, és könnyen fel- és lehúzható.
  • A méret:  az összecsukható pavilon mérete döntő szerepet játszik a stabilitásában. A sátorolló súlya vagy hossza nagyban befolyásolja a választékot.
  • A textíliák: az oldalfalak textiljének is szakadásállónak kell lennie, és sokat kell kibírnia. A 3 különböző szövetünkkel biztos lehet benne, hogy a megrendezett ünneplés nem szakítópróba lesz.
  •  A rögzítés: a körülményektől és a pavilon elhelyezésétől függően a rögzítés csodákra képes.
arrow
jó tudni

tippünk

Erős szélben azt tanácsoljuk, hogy bármilyen márkájú összecsukható pavilont bontson le. Bár a mi E1-esünk a megfelelő rögzítéssel bizonyítottan akár 100 km/h szélsebességnek is ellenáll, nem tanácsoljuk senkinek, hogy ezt ki is próbálja.

kicsi, de jó

Stabil összecsukható pavilon a kis segítőknek köszönhetően

Egy professzionális rögzítés még stabilabbá teszi a pavilont. Csak az számít, hogy milyen felületen áll:

  • Szilárd talaj: a betonozott vagy aszfaltozott felület ideális feltételeket biztosít a pavilon felállításához és súlyokkal történő rögzítéshez. Mivel a talajba nem lehet szegeket verni, van egy tippünk: használja a súlyokat.
  • Puha talaj:  a sátorszegekkel ellátott rögzítőkészlet ideális a réteken. Praktikus kiegészítésként azonban a súlyok is könnyen elhelyezhetők.

Ha a közvetlen közelben kerítés vagy fa található, a sátorszerkezetet egy erős kifeszítő pánttal rögzítheti hozzájuk.

Összecsukható pavilon rögzítés
minden bevetéshez felszerelve

Összecsukható pavilon még oldalfalakkal is stabil ?

Ha szél van, az oldalfalaink praktikus védelmet nyújthatnak ellene. Nem tudja mind a 4 oldalt teljesen lezárni? Akkor figyeljen a meglévő oldalfalakra! Ezek olyan felületet biztosíthatnak, amellyel a szél kölcsönhatásba léphet. Ha a szél felerősödik, az oldalfalakat a lehető leggyorsabban le kell venni, hogy ne vitorlaként viselkedjenek.

Az oldalfalak stabilak, nem szakadnak el és a sátorhoz rögzítve maradnak. Tökéletes védelmet nyújtanak, különösen cipzárral.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

KÉSZEN ÁLL A BULIRA? MI KÉSZEN ÁLLUNK!

3X6-ES STABIL PARTI SÁTOR

Az ünnepeket mindig meg kell ünnepelni. A 3x3 m-es méret mellett a 3x6 m-es partisátorunk sok klubnak, csoportnak, családnak és cégnek segít abban, hogy az ünnepségeket tökéletes körülmények között megszervezzék. Egy ilyen partisátornak stabilnak is kell lennie! Nem csak a szél lehet kemény egy szerkezetnek. A bulizni vágyó tömeg gyakran a legnagyobb próbatétel az állóképességnek. Legyen szó utazásról, akár vontatásról, akár lengetésről, vagy ütögetésről... A mi partisátrunk stabil marad!

A 3x6-os összecsukható pavilonunkat már számos helyzetben tesztelték "textil és szerkezet" szempontjából.

3x6 m-es összecsukható pavilon konfigurálása
Youtube video thumbnail
tesztelt, tanúsított és biztosított

Garantáltan stabil összecsukható pavilonok

Ha szeretne részletesebb képet kapni a termékígéreteinkről, akkor az összes tanúsítványunkat összegyűjtöttük az Ön számára.

És mivel hiszünk a termékeinkben és szeretjük betartani az ígéreteinket, különböző garanciákat is nyújtunk minden ügyfelünknek.

  • 5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira
  • Élethosszig tartó garancia az alumíniumszerkezet korróziójára
  • 10 év elérhetőség a pótalkatrészekhez

Tehát ha valami elromlik, nem kell aggódnia.

stabil összecsukható pavilon konfigurálása
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.