külső a belsőt is jelképezi

Kerti sátrak - mobil pavilon a kertben

Érezze jól magát a szabadban a vízálló kerti sátrakkal.

A hangulatos kerti társalgóhoz. A következő kerti partira. A számos kerti szerszámhoz. Az összecsukható kerti sátrak praktikus megoldást jelentenek minden kertben. 100 % vízálló, stabil és rugalmas.2 perc alatt felállítható. Minden alkalomra, hosszú használatra és minden időjárási körülményre kifejlesztve. Mint modern kiegészítő vagy mint megbízható nap- és esővédelem. Kerti sátraink lenyűgöznek kiváló minőségükkel a sokéves szakértelemnek és az európai gyártásnak köszönhetően. Tökéletes hobbi- és profi kertészeknek. Bulizóknak és szórakozni vágyóknak. Önnek és vendégeinek.

Viszlát kerti lugas

Vásároljon praktikus kerti sátrat

Szeretne egy kerti sátrat vásárolni? Vízállót, stabilat és minden időjárási körülményhez megfelelőt? És kedvező áron? Akkor a legjobb helyen jár. Összecsukható pavilonjainklegjobb minőségben, hosszú élettartamra készültek és alkalmasak bármilyen időjárásban. Minden méretben. És friss színekben. Gyártóként garantálni tudjuk a legjobb ár-érték arányt és a rövid szállítási határidőket .Közvetlenül a gyártásunkból az Ön kertjébe.

zöld érintés
TUDTA?

Kerti sátor vagy kerti pavilon? 

Kerti sátor vagy kerti pavilon? Elmagyarázzuk, mi a különbség a kerti sátor és a kerti pavilon között. Röviden, világosan és lényegre törően.

  • Kerti sátrak: A kerti sátrak klasszikus összecsukható pavilonok, amelyek mindössze 2 perc alatt felállíthatók és lebonthatók. Gyors, egyszerű, szerszámok nélkül. A 100 % vízálló anyagok és a megbízható UV-védelem minden időjárási körülmények között biztonságos védelmet garantálnak. Hűvös nyári estéken, szeles őszi napokon vagy váratlan időjárás-változáskor az oldalfalak optimális, mindenre kiterjedő védelmet nyújtanak. A kompakt csomagolási méreteknek köszönhetően a kerti sátor helytakarékosan elpakolható, ha hosszabb ideig nem használják. A kerti fészerben. A garázsban. A pincében.
  • Kerti pavilonok: A kerti pavilonok általában tömör acél- vagy faszerkezetűek, ami különleges stabilitást és szilárdságot biztosít számukra.A pavilonok felszerelhetők hozzájuk illő oldalsó elemekkel, de csak nagy erőfeszítéssel és a megfelelő szerszámokkal. Ma nyitva, holnap zárva? Az időjárástól függően? Teljesen rugalmas? Sajnos nem lehetséges. Ha egyszer felépítették, akkor úgy is maradnak. Nyáron. Télen. 365 napon át. Télen el akarja pakolni a pavilonját? Vagy a következő vacsorára a teraszra költöztetni? Aligha elképzelhető. Egy fából vagy acélból készült kerti pavilonnal a rugalmas áthelyezés csak nagy erőfeszítéssel lehetséges.
konfiguráció indítása
arrow
Mindössze 2 perc alatt

Kerti sátrak felállítása

Rövid időn belül használatra kész. Kerti sátraink mindössze 2 perc alatt felállíthatók. Néhány egyszerű lépésben. Mindenféle szerszám nélkül. Kinyitja a táskát, felhúzza a sátrat - kész. 

A felállítás részletes bemutatása
 
tőkéletes minden kertbe

Kerti sátor 3x3 m

Mindenki számára ismert. Mindenki kedvence. A mindenes minden kertben. A 9 m²-es 3x3 m kerti sátor a kerti sátrak között az 1. számú sátor. A 3x3 m-es kerti sátor különösen népszerűnek bizonyult lefödésként a kerti társalgó, ülőhely vagy homokozó számára, árnyékolóként és esővédelemként a kerti partik vagy grillpartik idején vagy szerszámoskamraként. 100% vízálló, különösen robusztus, vihar- és időjárásálló. Minden kertbe. Bármilyen időjárás esetén.

a 3x3 m-eshez
arrow
1, 2 vagy 3?

3 minőségszéria, az Ön választása

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcához. Döntse el Ön, hogy a 3 minőségszéria közül melyik felel meg Önnek és projektjének.

A minőségszériák összehasonlításához
Minden jó felülről jön?

Vízálló kerti sátrak nap- és esővédelemként

Annak érdekében, hogy a kerti sátrak megbízható nap- és esővédelemként is szolgáljanak, a sátraknak 100 %-ban vízállónak kell lenniük, és elegendő UV-védelemmel kell rendelkezniük. Az Ecotent®-nél kizárólag vízálló és megbízható UV-védelemmel rendelkező pavilonokat talál. Alapfelszereltségként. Ez azt jelenti, hogy mindig rugalmas maradhat, és spontán reagálhat az időjárás változásaira. Gyorsan, egyszerűen és stabilan.

konfiguráljon most
Színes, színes, színes

Minden szín a kerti sátorhoz

Az unalom nem az Ön világa? A miénk sem. Ezért az Ecotent® 15 szövetszíne közül választhat a tető és az oldalfalak számára . Jobban kedveli a tónusos árnyalatokat? Vagy inkább a színeseket? Egyáltalán nem probléma. A különböző színek számtalan kombinációt kínálnak Önnek . Minden kerti sátor egyedi.

Szeretné még egyedibbé tenni? Tökéletes. A házon belüli nyomdánk számos tervezési lehetőséget kínál kerti sátra számára. Élethű fotómotívumok egyszerűen nyomtathatók a tetőre és az oldalfalakra. Egy álomszerű kerti táj. Konfetti és füzérek a parti helyszínére. És Ön melyik motívumot látná szívesen a kertjében?

hasonlítsa össze a színeket
360°-os megoldáshoz

Kerti sátor oldalfalak

Szél ellen. Magánéletvédelemként. Vagy egyszerűen csak azért, mert tetszik. Kerti sátor oldalfalak számos lehetőséget kínálnak. Általában praktikus és megbízható védelemként használják a szél és az eső ellen, de népszerűek a szomszédoktól való elhatárolásként is. Tépőzáras rögzítőkkel felszerelve oldalfalaink nagyon gyorsan rögzíthetők. Mindenféle szerszám nélkül. Akár zártan, ablakkal vagy ajtóval együtt. Rugalmasan kombinálhatók.

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

Tökéletes ügyfélkapcsolat

Félmagasságú oldallap

Ideális magasság. A félmagas oldalfal lehetővé teszi a közvetlen vásárlói kapcsolatot szemmagasságban. Körülbelül egy méter magas, így tökéletes értékesítési és vásári standokhoz.

a jó időkre

Oldallap pulttal

Tökéletes szolgáltatás. A pult szuper gyorsan össze- és szétszerelhető, és horganyzott acél alapjával és fából készült lapjával tökéletes kiegészítője a vendéglátásnak és a rendezvényeknek.

Természetesen tanúsított és élelmiszer-biztonságos.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

minden és még több

Kerti sátrak széles körű tartozékai

A kert - egy egész éves és nagyon személyes nyaralási paradicsom. Annak érdekében, hogy az év bármely szakában dolgozhasson vagy pihenhessen a kertben, számos kiegészítőt kínálunk . Legyen szó világításról a hosszú kerti partikhoz, esőcsatornákról a rossz időjárás esetére, oldalfalakról vagy hősugárzókról - nálunk minden kerti sátorhoz megtalálja a megfelelő kiegészítőt. Önnek mire van szüksége?

Minden tartozékhoz
közvetlenül a gyártótól az Ön kertjébe

Stabil kerti sátrak

Nem csak az összecsukható pavilonjaink stabilak és megbízhatóak, hanem az Ecotent® mögött álló vállalat is. Gyártási tapasztalat. 75 év szakértelem. Friss ötletek. Az eredmény? Egy masszív kerti sátor, amely látványos. Tesztelt, tanúsított és pecsétekkel ellátott. Ráadásul kerti sátor pótalkatrészeket is kínálunk, amelyek megkönnyítik az otthoni javítást. Mindenféle szerszám nélkül. Bízzon Ön is tapasztalatunkban és az általunk forgalmazott több ezer összecsukható pavilonban. Évtizedek óta a piacon, a jövőbe tekintve.

konfiguráljon most
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.