vízálló, stabil & tartós.

Professzionális összecsukható pavilonok és összecsukható sátrak

Összecsukható pavilonok kiváló minőségben a professzionális megjelenésért.

A professzionális megjelenés mindenek felett álló eszköze? Robusztus anyagokból és 100 % vízálló textíliából készült, stabil összecsukható pavilonok. Az Ecotent® professzionális összecsukható pavilonjai tökéletes társak minden rendezvényhez. Beltérben és kültérben egyaránt. A megszokott európaiminőségben és minden pénztárcának. Természetesen egyedi színekkel és igény szerint személyes kialakítással. Mindössze 2 perc alatt használatra kész. Vízálló és tűzálló. 365 napra készült.

És ahogyan az a profikhoz illik, mi közvetlenül és egyenrangú félként kezeljük ügyfeleinket. Mindig. Világszerte.

arrow

Professzionális összecsukható pavilon mindössze 2 perc alatt

Tegnap még terjedelmes volt, ma összecsukható . Professzionális összecsukható sátraink mindössze 2 perc alatt használatra készek. Néhány egyszerű lépésben. Mindenféle szerszám nélkül. Nyissa ki a táskát, húzza fel a sátrat - kész. Így marad elég ideje az élet fontos dolgaira.

Professzionális összecsukható pavilonok az Ön terveihez
A legjobb minőség a magas igényekhez

Ismeri már az E1 sorozatú professzionális pavilonokat?

Mi jellemzi az E1 sorozatú professzionális összecsukható pavilonjainkat?

Intelligens technológia gyakori használatra. És sokéves szakértelem a gyártótól. Az E1 sorozatú professzionális pavilonjaink a gyártótól származó kiváló minőségükkel, rendkívüli stabilitásukkal és különösen hosszú élettartamukkal nyűgöznek le. A hosszú élettartamra készült, a professzionális megjelenésre tökéletesített, vízálló pavilonok mindenképpen a megfelelő választás. Ez egy ígéret. Mi jellemzi E1 sorozatú professzionális pavilonjainkat? Nagyon sok minden:

  • a robusztus, 46 mm átmérőjű alumíniumszerkezet,
  • az alumínium összekötő elemek
  • a 100 % vízálló és tűzálló szövetek,
  • az intelligens felállítási segédeszköz,
  • a praktikus nyomógomb
  • a szabadalmaztatott sarokklipsz,
  • 5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira,
  • TÜV tanúsítvány.
Még ennél is többet tudunk kínálni

E2 és E3 minőségszériájú professzionális összecsukható sátrak

Mert egy termékcsalád nem elég a professzionális pavilonokhoz.

Az Ecotent®-nél nem csak az E1 minőségszériájú professzionális összecsukható sátrakat találja meg. A másik két széria, az E2 és az E3 szintén mindenhol pontot szerez. Megbízható minőségben és a minden pénztárcának ideális társak. Rendszeres használatra vagy egy kisebb kerti partira a barátokkal. Stabilak, biztonságosak és masszívak. Szeretné összehasonlítani a 3 minőségszériát? Nem probléma. Minőségszéria-összehasonlításunkban minden fontos információt összegyűjtöttünk az Ön számára.

Minden minőségszéria összehasonlítása
arrow
két textil sok színben

15 szín a korlátlan változatosságért

Szín a színben? Színes? Vagy a vállalati arculathoz illő? 15 standard színünk minden professzionális összecsukható pavilont igazán egyedivé tesz. Személyre szabott és egyedi. Tudjon meg mindent 100%-ban újrahasznosítható anyagunkról. 

A teljes színpalettához
11 sátor méret

PROFESSZIONÁLIS ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONOK MINDEN MÉRETBEN

a méret áttekintéshez
3x3 m
4,5x3 m
6x3 m
6x4 m
8x4 m
4x4 m
4x2 m
3x2 m
1,5x1,5 m
2x2 m
3x1,5 m
 

Professzionális összecsukható pavilon 3x3 m - a népszerű klasszikus

Mindenki ismeri őt. Mindenki szereti. A klasszikus 3x3 m - es professzionális összecsukható pavilon. A 9 m²-ével elegendő helyet kínál Önnek és vendégeinek, mégis helytakarékos a szállítás és a tárolás szempontjából. Könnyű, praktikus és kompakt. Praktikus oldalfalakkal és intelligens tartozékokkal felszerelve, a 3x3 m-es összecsukható pavilon ideális társ a professzionális megjelenéshez. Mindig és mindenhol.

Egyszerűen nagyszerű: a 3x6 m-es összecsukható pavilon.

Nagy tervei vannak? Akkor a 3x6 m-es professzionális összecsukható pavilon 18 m² -rel az Ön számára készült. Nemcsak méretével, hanem különösen kis és kompakt csomagolási méreteivel is lenyűgöz. Ezért a 3x6 m-es összecsukható pavilon mindig népszerű társ. Induló vállalkozások számára. Profik számára. És mindenkinek, aki úton van a siker felé.

Fedezze fel 3x6 m-est most

A 4x4 m-es négyzet alakú professzionális összecsukható pavilon

Egy kis mindenes. A praktikus mindenes. A mindig jó választás. A 4x4 m-es professzionális összecsukható pavilon népszerű társ a tökéletes fellépéshez. Mind beltérben, mind kültérben. A könnyű kezelhetősége és a alacsony súlya teszi a 4x4 m-es összecsukható pavilont igazi profivá.

Minden információ a 4x4 m-esről

Oldalfalak & kiegészítők teszik teljessé

360°-os megoldást keres professzionális összecsukható pavilonjához? Nem probléma. Oldalfalainkkal és számtalan kiegészítő lehetőségünkkel minden összecsukható pavilont teljessé varázsolunk. És az Ön pavilonjáról mi hiányzik?

A tartozékokhoz

Próbára téve: professzionális összecsukható pavilonjaink tesztelve

A minőség nem véletlen. Az Ecotent®-nél nem. Ezért a professzionális összecsukható pavilonjainkat rendszeresen próbára tesszük. Szélcsatornában. Neves tesztközpontokban. Mindennapi használatban. Ezért nyugodt lelkiismerettel állíthatjuk, hogy pavilonjaink a legjobbak közé tartoznak. Ezen kívül az összecsukható pavilonjaink számos más intelligens és innovatív részlettel is lenyűgöznek, amelyek mind a minőséget biztosítják. Ötletes és okos.

A nagy összecsukható pavilon teszthez
Ellenőrzött • tesztelt • tanúsított •
Icon

Fontos Önnek a minőség? Akkor az Ecotent a megfelelő hely az Ön számára. A 3 minőségszériát mindennapos és nem mindennapos használatra terveztük.

Minőség Európából - Professzionális pavilonok közvetlenül a gyártótól

Vásárolja meg professzionális pavilonját a gyártótól.

Szeretne profi pavilont vásárolni? Közvetlenül a gyártótól? És tisztességes áron? Akkor az Ecotent® a megfelelő hely az Ön számára. Pavilonjainkban a több évtizedes tapasztalat, a legjobb minőség és mélyreható szakértelem a friss ötletekkel és menő dizájnnal egyesül. A teljes egészében Európában gyártott, összecsukható sátrak a gyártótól mindenekelőtt a minőség és a szolgáltatás tekintetében emelkednek ki. Minőségi és stílusos termékeinkkel naponta valósítunk meg új projekteket. Ugyanakkor korrekt árakat kínálunk, amelyeknek semmi rejtegetnivalójuk nincs. Önnek milyen tervei vannak? Vásárolja meg professzionális pavilonját közvetlenül a gyártótól. Egyszerű, gyors és biztonságos.

Tudjon meg többet rólunk
Professzionális összecsukható sátor
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.