összecsukható pavilon 1,5x1,5 m

Vízálló összecsukható pavilonok és sátrak 1,5x1,5 m: kicsi & helytakarékos

Mitől olyan meggyőző?

Az 1,5x1,5 m-es pavilon minősége 

A kis összecsukható pavilon 1,5x1,5 m: kicsi, de hatalmas.

Az 1,5x1,5 m összecsukható pavilon lehet a legkisebb összecsukható pavilon a kínálatunkban, de nagyon sok mindent tud nyújtani. Miért? Mert nem csak akkor ideális megoldás, ha kevés a hely , hanem öltözőként vagy a tetőszerkezet intelligens bővítéseként is használható. 100%-ban vízálló és megbízható UV-védelemmel tökéletes társ minden időjárási viszonyok között. 365 napon át. Természetesen legkisebb összecsukható sátrunk is felszerelhető praktikus oldalfalakkal és intelligens kiegészítőkkel. Gyors, rugalmas és egyedi. A 15 színben kapható nem hagy kívánnivalót maga után. Mert a méret nem mindig számít. 

Stabil Stabil
Gyorsabb felállítás Gyorsabb felállítás
Szerszám nélkül Szerszám nélkül
Kiterjedt garanciák Kiterjedt garanciák
Tervezze meg az 1,5x1,5 m-es pavilonját
arrow
valóban ilyen gyorsan kész?

Gyorsabb felállítás
2 perc alatt

3 lépés. 2 perc. Kész. Az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilonunkat néhány lépésben és szerszámok nélkül felállíthatja. Nézze meg a videót a felállításról, és csodálkozzon rá, milyen egyszerű;

Youtube video thumbnail
Számok, adatok & tények

Az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilon termékadatai

MinőségszériaE2
ProfilvastagságBordázott négyzet alakú alumínium profil, 43 mm x 55,5 mm
Falvastagság2,5 mm
Összekötő elemekÜvegszál-erősítésű műanyag
TalpakHorganyzott acél
Állítható magasság2 szint
Bejárati magasság201 cm
Teljes magasság240 cm (lapos tetővel) | 270 cm (csúcsos tetővel)
Csomagméret28x39x158 cm
Súly15,6 kg (lapos tetővel) | 16,3 kg (csúcsos tetővel)
Pótalkatrész elérhetőség10 év
Garancia5 év gyártói garancia az alumíniumszerkezet anyag- és gyártási hibáira.
Minden minőségszéria összehasonlítása
15 szín, 2 textília

Színes 1,5x1,5 m-es összecsukható sátrak

Egy kis összecsukható pavilont szeretne 1,5x1,5 m-es fehér színben, vagy inkább inkább színesebbet szeretne? Esetleg piros, zöld vagy kék? Van választása a színek között!

Az összes színt megnézem
Fehér
Bézs
Sárga
Narancssárga
Piros
Bordó
Sötétkék
Világoskék
Zöld
Világosszürke
Sötétszürke
Fekete

Mini pavilon erkélyre

A megfelelő összecsukható pavilont keresi az erkélyére? Akkor a legjobb helyen jár. Miért? Mert a klasszikus összecsukható pavilonméretek mellett a mini pavilonok is megtalálhatóak kínálatunkban. A kis városi erkélyre, de a nagy tetőteraszra is. Míg az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilont elsősorban szűk helyeken használják, addig a 2x2 m-es összecsukható pavilon a kertben is megállja a helyét. És ami a legjobb. Minden összecsukható sátor fel- és lehúzható mindenféle szerszám nélkül és a rögzítéshez nem kell lyukakat fúrni a talajba. Gyors, stabil, biztonságos.

Több információ az erkélysátorról
A méret nem mindig számít

Minden az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilonról

A 360°-os megoldáshoz

Praktikus összecsukható pavilon oldalfalak

Oldalfalat keres? Nem probléma. Válassza ki kedvencét a különböző oldalfal modelljeink közül, vagy kombinálja a különböző modelleket egymással. Használja ezeket a tartozékokat időjárás és magánélet védelemként, vagy csak azért, mert tetszik.

 

AZ OLDALFALAKHOZ
Még több kényelemért

Intelligens pavilon tartozékok

A megfelelő kiegészítőket keresi? Szeles időkre is? Vagy hideg napokra? Kiegészítők széles választéka mindig és mindenhol támogatni fogja Önt. Biztonságos és szilárd.

Minden tartozék
Az egyedi stílusért

NYOMTATÁS AZ EGYEDI STÍLUSÉRT

Egyedi és személyes. Használja összecsukható pavilonját vállalata logójának vagy szlogenjének praktikus reklámhordozójaként. Okos és stílusos. Még a fotórealisztikus motívumok sem jelentenek számunkra problémát. Miért? Mert grafikai csapatunk több évtizedes szaktudása az alapja minden tervezésnek.

A személyre szabáshoz
Az Ön sikeréhez

Különleges színek összecsukható pavilonokhoz

Minden szín a színben? Vagy inkább egy színesebb megjelenést szeretne? Nem probléma. Az Ecotent®-nél 15 szövetszín és két textília közül választhat összecsukható pavilonjához. Az Ecotent®-nél tudatában vagyunk annak, hogy cselekedeteink hatással vannak a környezetre. Ezért van a kínálatunkban környezetbarát, újrahasznosított anyag is, amely 100%-ban újrahasznosított poliészterből készül. Szabvány szerint. Ez nem hagy teljesítetlenül egyetlen színkívánságot sem. Garantáltan.

A színekhez
Kiterjedt szervizszolgáltatás és 10 éves pótalkatrész-elérhetőség.

A szolgáltatás számunkra NAGY betűkkel van írva. Ez azt jelenti, hogy mindig ott vagyunk az Ön számára, még évekkel a vásárlás után is. Átláthatóan és lényegre törően kommunikálunk. Kiterjedt garanciák és számos tanúsítvány garantálja termékeink minőségét és tartósságát . És ha valami mégis elromlana, a pótalkatrészelérhetőségünk minden összecsukható sátorhoz megfelelő pótalkatrészt biztosít. Akár 10 évvel a vásárlást követően is. Garantáltan. Még mindig merülnek fel kérdései? Vagy különleges kérése van?

Vegye fel a kapcsolatot velünk
TISZTÁZZUK. RÖVIDEN ÉS LÉNYEGRETÖRŐEN .
KÉRDÉSE VAN AZ 1,5X1,5 M-ES ÖSSZECSUKHATÓ PAVILONNAL KAPCSOLATBAN?
Milyen anyagból készült az Ecotent® 1,5x1,5 m-es összecsukható sátor szerkezete?
Hol lehet megvásárolni az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilont?
▷ Összecsukható pavilon 1,5x1,5 m: vízálló & kiváló ár-érték arányú
Hány oldalfal lehet az 1,5x1,5 m-es pavilonomon?
Vásárolhatok az Ecotent®-től 1,5x1,5 m-es pavilontetőt?
Összecsukható-e az Ecotent® 1,5x1,5 m-es pavilonja?
Hol vásárolhatok összecsukható pavilont?

Milyen anyagból készült az Ecotent® 1,5x1,5 m-es összecsukható sátor szerkezete?

Alumínium vagy acél?

Alumínium összecsukható pavilon 1,5x1,5 m

Összecsukható pavilonjaink mind kiváló minőségű alumíniumból készülnek. Az acélhoz képest az alumínium az összecsukható sátrak egyértelmű győztese. Miért? Mert ez a 3 előny teszi az alumíniumot az első számú választássá:

  • Súly: az alumíniumból készült összecsukható pavilon könnyebb, mint az acél pavilon. Egy 1,5x1,5 m-es alumínium összecsukható pavilon súlya az acél változathoz képest majdnem csak egyharmada.
  • Robusztus és stabil: a tiszta és professzionális gyártásnak köszönhetően különösen erős, stabil és robusztus.
  • Korrózióállóság: az alumínium különösen korrózióálló, így még a kisebb karcolások sem állnak a kültéri használat útjába.

Tudta, hogy az alumínium különösen fenntartható? Egyrészt az újrafelhasználás nem vezet a tulajdonságok romlásához . Másodszor, a másodlagos alumínium újrahasznosítással történő kinyerése az energia mindössze 5 %-át fogyasztja.

A blogbejegyzéshez

Hol lehet megvásárolni az 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket

▷ Összecsukható pavilon 1,5x1,5 m: vízálló & kiváló ár-érték arányú

Igen, 1 500 mm-nél nagyobb vízoszloppal

100% vízálló

Igen, minden Ecotent® összecsukható pavilon 100%-ban vízálló. Szabvány szerint. A több mint 1500 mm-es vízoszloppal teljesen vízállóak, ezért kültéri használatra is alkalmasak. A hosszú élettartam érdekében. Szitáló esőben és folyamatos esőben. Tudjon meg többet a vízálló összecsukható pavilonokról és arról, hogy mit kell tudnia a kültéri használatra szánt vízálló pavilonokról a sátrakkal kapcsolatos ismereteket tartalmazó részünkben:

A blogbejegyzéshez

Hány oldalfal lehet az 1,5x1,5 m-es pavilonomon?

Legfeljebb négy

1, 2, 3 vagy 4?

Minden 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilonra akár négy oldalfal is rögzíthető. A modelljeinket megtalálja az oldalfalakat áttekintő oldalunkon:

Az oldalfalakhoz

Vásárolhatok az Ecotent®-től 1,5x1,5 m-es pavilontetőt?

Igen, mert gyártók vagyunk

Egy életen át

Új logója van, vagy egy vihar elszakította összecsukható pavilonja tetejét? Nem probléma. A lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk az Ön 1,5x1,5 m-es pavilonjának cseretetőjét.

Kapcsolatfelvétel

Összecsukható-e az Ecotent® 1,5x1,5 m-es pavilonja?

Természetesen

Összecsukható alumínium szerkezet

Minden összecsukható pavilonunk könnyedén felállítható és lebontható. Alumínium szerkezetünk összecsukható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy gyorsan, mindössze 2 perc alatt felállítsa 1,5x1,5 m-es összecsukható pavilonját. 

Hol vásárolhatok összecsukható pavilont?

Offline és hamarosan az új online boltban is

Helyi ügyféltanácsadók közel Önhöz

Az Ecotent® összecsukható pavilonnal Ön egy kiváló minőségű összecsukható sátrat választ közvetlenül a gyártótól. És így számos előnyt élvez. Gyártási tapasztalat, európai gyártás és tudás találkozik friss ötletekkel és dinamikus csapattal. Az Ön közelében lévő értékesítési munkatársak szívesen adnak tanácsot a helyszínen.

Hol talál meg minket
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.