24/7 - 365 nap

Téliesített sátorgarázsok

Stabil tető az autója számára

Minden autótulajdonos álma: egy garázs. De mi van akkor, ha ez építési engedély vagy helyhiány miatt nem lehetséges? Egy sátorgarázs igazi megoldást jelenthet. Nyáron és télen egyaránt tökéletesen védve van a naptól, esőtől vagy jégesőtől.

A legjobb? A sátorgarázsok nem engedélykötelesek és mobilak.

mind a négy évszak

Sátorgarázs téliesítve

Hó, hideg, nyirkosság. Különösen télen a külső körülmények nagyon megviselhetik a járművet.  De mitől lesz télálló egy sátorgarázs? Mire kell figyelni?

  • Megfelelő textilia. A textíliáknak 100%-ban vízállónak, szakadásmentesnek és szélállónak kell lenniük. A tető és az oldalfalak így teljesíthetik a követelményeket.
  • Megfelelő fém.  A szerkezetnek korrózióállónak kell lennie, és hosszú állás után is nyithatónak és zárhatónak kell lennie, akárcsak az első alkalommal. Nem szabad, hogy elhajoljon, még szeles időben sem.
  • Megfelelő rögzítés. Egy vagy akár két sor súly stabilítást biztosít a sátorgarázsnak a földön. Jobb félni, mint megijedni: rögzítő szett használata a sátorgarázst teljesen télállóvá teszi.
  • Megfelelő garanciák. A téli hosszú állásidők sokat követelhetnek egy sátorgarázstól. Egy gyártó ha hisz a termékében, akkor teszteli, tanúsítja és garantálja a vásárlónak, amit ígér.

Önnek van már sátorgarázsa? Az Ön sátorgarázsa télálló?

konfiguráljon most
a mi mindennapi hőseinkért

Sátorgarázs az autójának

Sokak számára az autó a mindennapi élet szerves részévé vált. Legyen az új, használt, klasszikus vagy különleges modell - sokak szenvedélye. Minden évszakban és időjárási körülmények között védeni kell. Napsütésben, esőben, hóban és jégesőben. Egy sátorgarázs az autója számára ezért olyan befektetés, amely megkíméli Önt a gyakori szerelőlátogatásoktól és a biztosítási költségektől.

TETŐ ALATT OLDALFALAKKAL

Megfelelő méret a sátorgarázsokhoz

Legyen szó kerékpárról, motorkerékpárról vagy autóról, az Ecotent nagyvonalú méretekkel rendelkezik minden járműhöz a megfelelő méretben. Ez megkönnyíti a be- és kiállást.

Még a gumiabroncsok vagy az autó tartozékai is elférnek a sátorgarázsban.

 

A méret kiválasztásakor vegye figyelembe az egyes méretek bejárati magasságát, hogy járművének magasságban is legyen megfelelő hely.

más méretre van szükség?
6x3 m
4,5x3 m
3x1,5 m
6x4 m
4x4 m
4x2 m
8x4 m
praktikus, biztonságos

Sátor garázs tartozékok

Sátorgarázsainkhoz praktikus tartozékok is rendelkezésre állnak. Mivel télen korán sötétedik, a világítóelemek a kedvencek közé tartoznak.  A hősugárzók megkönnyítik a munkát a hidegben, illetve napközben, amikor süt a nap, de még mindig hűvös van. Praktikus: mindkettő gyorsan a szerkezetre erősíthető. Mivel a sátorgarázsban nem mindig van áramcsatlakozás, az Ecotent hordozható akkumulátort is kínál. Ez azt jelenti, hogy minden elektromos eszköz könnyen és biztonságosan használható. Hóban, szélben vagy esőben.

a tartozékok áttekintése
minden bevetéshez felszerelve

Védő oldalfalak sátorgarázsok számára

Az oldalfalak elengedhetetlenek ahhoz, hogy a mobil autószállóból sátorgarázs legyen. Egy ajtóval, a be- és kilépéshez. Egy ablak, a jó látásviszonyokhoz vagy a klasszikus: zárt oldalfalak. És mindazok számára, akiknek van egy klasszikus: sarokfüggönyök. Az a kis extra a különleges járművekhez.

Minden oldalfalunk 100%-ban vízálló, könnyen rögzíthető és kérésre személyre szabható. Hogyan nézne ki az Ön sátorgarázsa?

VÉDELEM A SZÉL ELLEN ÉS A KÍVÁNCSI SZEMEK ELŐL

Zárt oldalfal

Klasszikus. A tépőzárral pillanatok alatt rögzíthető zárt oldallap népszerű kiegészítő. Egyrészt teljes körű védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen, másrészt további nyomtatható reklámfelületet kínál.

Feltekerhető

Oldallap ajtóval

Lépjen be! A feltekerhető ajtóval ellátott oldalfal arra invitálja az ügyfeleket vagy a vendégeket, hogy lépjenek be az összecsukható pavilonba. Az ajtó kétoldalú cipzárral belülről és kívülről is nyitható, illetve feltekerhető.

Panoráma kilátás

Oldallap ablakkal

Gyönyörű kilátás. A PVC ablakkal ellátott oldalfal lehetővé teszi a kilátást, és megvédi Önt a széltől és a viszontagságos időjárástól. A nagy panorámaablaknak köszönhetően az összecsukható pavilon világosabbnak és nagyobbnak tűnik, hívogató hangulatot teremtve.

elegáns, minden szempontból

SAROKFÜGGÖNNYEL

Ünnepélyes. Adjon elegáns külsőt összecsukható pavilonjának a sarokfüggönyökkel. Ideális ünnepi alkalmakra - a születésnapi partiktól az esküvői ünnepségekig.

arrow
1, 2 vagy 3?

3 minőségszéria, az Ön választása

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A megszokott minőségben és minden pénztárcához. Döntse el Ön, hogy a 3 minőségszéria közül melyik felel meg Önnek és projektjének.

A minőségszériák összehasonlításához
színes csoda

Színes sátorgarázsok

A semleges fehértől vagy világosszürkétől a sárgáig vagy pirosig. Üzleti, személyre szabott megjelenés vagy még mindig egy kicsit visszafogott az Ön stílusa? A 15 színből álló választékból mindenki megtalálja a neki tetsző színt. A 3 újrahasznosított szövetünk egy kis pluszt nyújt a szín és a fenntarthatóság tekintetében. 

garázssátor
a különlegességek szerelmesei számára

Nyomtatott sátorgarázsok

Ön rajongója egy bizonyos márkájú vagy típusú járműnek? Különleges fényezéssel vagy fóliázással tűnik ki? Tökéletes!

Nálunk megtalálja a megfelelőt Önnek és az autójának. Egy egyszerű logóval vagy egy teljes felületű nyomtatással minden (garázs)ajtó nyitva áll Ön előtt.

mindent a nyomtatásról
Megszemélyesítés Megszemélyesítés
Saját grafikai csapat Saját grafikai csapat
Kreatív ötletek Kreatív ötletek
Fotorealisztikus motívumok Fotorealisztikus motívumok
arrow
Mindössze 2 perc alatt

Stabil sátorgarázs - gyors felállítás

Ha saját maga szeretné felállítani sátorgarázsát, akkor az Ecotent a megfelelő hely az Ön számára. Nincs szükség kezelési útmutatóra, nincs szükség több órás munkára vagy szerszámokra. Mindössze 2 perc alatt a járműve új otthont kap.

A felállítás részletes bemutatása
KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

Mobil garázs 

Könnyen szállítható, mégis stabil. Ha az összecsukható pavilont nem csak garázs alternatívájaként, hanem kerti sátorként, versenysátorként vagy akár klubsátorként szeretné használni, az Ecotent egy "Made in Europe" terméket kínál Önnek. Tesztelt, tanúsított és pecsétekkel, garanciákkal megkoronázott.

Sátorgarázs konfigurálása
 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.