feltűnő, gyors, egyedi.

Utcai ételsátrak

Pillanatok alatt egy modern utcai ételstand, amely kiemelkedik a többi közül.

Klassz emberek. Kellemes légkör. Idegen kultúrák és új ízek. Az utcai ételfesztiválok újra és újra számos látogatót vonzanak. Az ételeket árusító teherautó tulajdonosok számára a mindenes? Feltűnő és megkapó. Mind kulinárisan, mind vizuálisan. Az utcai ételsátrak ezért tökéletes kiegészítői az ételeket árusító autónak vagy saját utcai ételstandnak - a drága ételeket árusító autó alternatívájaként. Miért?

 • Mert gyorsan fel- és lehúzhatók - szerszámok nélkül
 • Mert különösen helytakarékosak szállítás és tárolás szempontjából
 • Mert személyre szabhatók: Színek, nyomtatás és kiegészítők teszik igazán egyedivé az Ön utcai ételstandját

Összecsukható pavilonjainkkal biztosan friss lendületet hozhat bármelyik utcai ételfesztiválra. A legjobb minőség és 75 év szakértelme találkozik friss kivitelezéssel és népszerű megoldásokkal. Az eredmény? Egy olyan utcai ételsátor, amely mindenhol lenyűgöz. Mindenkit. És mindenhol.

arrow
gyors & egyszerű

Felállítás 2 perc alatt

3 lépés. 2 perc. Utcai ételsátrainkat pillanatok alatt fel lehet állítani. Mindenféle szerszám nélkül. Kinyitja a táskát, felhúzza a sátrat - kész. 

A felállításhoz
a mobil az mobil

Utcai ételsátrak: a drága ételkocsik alternatívája.

Szeretné megosztani másokkal is a finom ételeit? Fesztiválról fesztiválra járni és megmutatni a tudását? De nem szeretne egy vagyont fizetni a megjelenésért? Akkor az utcai ételsátrak valódi alternatívát jelentenek a drága ételkocsik helyett. Mobil, robusztus és 100%-ban vízálló . Alapfelszereltségként. Tökéletes kültéri használatra. Tikkasztó nyári hőségben és állandó esőben. A mai napra. A holnapra. 365 napra.

Jó tudni

9 dolog, amit egy utcai ételsátorról tudni kell.

Az Ecotent® utcai ételsátraival Ön is készen áll a következő utcai ételfesztiválra. Végig meggyőzőek, és minden pénztárcának megfelelnek. Még mindig szkeptikus? Elmondjuk Önnek utcai ételsátraink 9 előnyét.

 1. Olcsó megoldás: Az utcai ételsátrak olcsóbban megvásárolhatók, így olcsó alternatívát jelentenek a drága ételkocsik helyett.
 2. Könnyű szállítás: A kompakt csomagméretek és a kis súly miatt a szállítás gyerekjáték.
 3. Helytakarékos tárolás: A kis csomagméretek lehetővé teszik a helytakarékos tárolást, amikor nem használják.
 4. Gyors felállítás: A felállítás mindössze 2 percet vesz igénybe, és egyáltalán nem igényel szerszámokat.
 5. Különböző oldalfalak: A különböző oldalfalmodellek lehetővé teszik, hogy olyan egyedi 360°-os megoldást hozzon létre, amely megfelel Önnek és street food vállalkozásának.
 6. Számtalan személyre szabási lehetőség: A teljes felületű nyomtatás a tetőn és az oldalfalakon igazán egyedivé teszi utcai ételsátrát - összhangban az Ön átfogó koncepciójával.
 7. Látható reklámhordozó: A számtalan személyre szabási lehetőség teszi utcai ételsátrát tökéletes reklámhordozóvá, és nagyobb láthatóságot biztosít, még nagy tömegben is.
 8. Praktikus kiegészítők: A kiegészítők széles választéka még több kényelmet biztosít: oldalfalak, világítási rendszerek, hősugárzók, fapultok, súlyok, szállító kerekek és még sok más.
 9. Mindig divatos és rugalmas: A tető és az oldalfalak rugalmasságának köszönhetően bármikor felszerelheti utcai ételsátrát más oldalfalakkal. A nyomtatott oldalfalak is könnyen cserélhetők és kiegészíthetők anélkül, hogy a teljes utcai ételstandot újra kellene nyomtatni.
könnyebb, mint gondolnád

Vásároljon olyan utcai ételsátrat, amely kitűnik.

Szeretne vásárolni egy utcai ételsátrat? Egy feltűnőt? Vagy egy egyszerűbbet? Tökéletes. Összecsukható pavilonjaink mindenhol lenyűgöznek. Európai minőség. 75 évnyi tudás. Kiváló ár-érték arány. Friss színek és divatos minták adják meg az utolsó simításokat az utcai ételsátornak. Önnek milyen tervei vannak? Ragadja meg az Ön és vállalkozása számára megfelelő társat.

Utcai ételsátor konfigurálása
Újrahasznosított szövet
arrow
a legjobbat a vendégeknek

1 márka, 3 minőségszéria

A használat időtartamától és gyakoriságától függően 3 minőségszériát kínálunk. A szokásos minőségben. Minden költségvetéshez. Az utcai ételt kínáló szakemberek számára. Kezdő és induló vállalkozók számára. És mindenkinek, aki szeretné megosztani főzőtudományát másokkal.

Fedezze fel a minőségszériákat

100% vízálló és tűzálló utcai ételstand.

A fesztivál megkezdődött. Az Ön standja látogatható. Az első cseppek hullanak az égből. Ne aggódjon. Az Ecotent® pavilonjával Ön biztonságban van. Pavilonjaink mindegyike 100%-ban vízálló. Alapfelszereltségként. És kérésre még tűzgátló is. Használja a tetőket a  várakozó vendégek számára vagy kibővített vendéglátóhelyként. Pavilonjainkkal a lényegre koncentrálhat. Az Ön utcai ételsátra gondoskodik a többiről. Megbízható, biztonságos és szilárd.

konfiguráljon most
Tűzálló Tűzálló
Vízálló Vízálló
UV védelem UV védelem
Szélálló Szélálló
Nyomtatással? Logóval!

Nyomtatott utcai ételsátrak - egy kis bevezető.

Mint tudjuk, a szemünkkel is eszünk. Miért ne lehetne tehát egy utcai ételsátor étvágygerjesztő? A nyomtatott utcai ételstandok nem csak ideális reklámhordozók, hanem automatikusan nagyobb láthatóságot is biztosítanak. Az Ön logójával vagy fantasztikus ételekről készített képekkel nyomtatott, személyre szabott összecsukható pavilonja igazi figyelemfelkeltő lesz bármelyik utcai ételfesztiválon. Szemet gyönyörködtető, merész, meggyőző. Mig a tető különösen alkalmas logójának elhelyezésére, az oldalfalak rengeteg lehetőséget kínálnak fotorealisztikus képek és nagyméretű motívumok számára. A saját grafikai stúdiónkban az Ön kívánságait és elképzeléseit grafikai csapatunk valósítja meg. Elkötelezett. Kreatív. Erős. És ha valami másra vágyik? Semmi gond. Nem kell új utcai ételsátrat vásárolnia. Egy új oldalfal friss nyomtatással azonnal új külsőt kölcsönöz az utcai ételsátornak. Személyre szabottan. Rugalmas. Sokoldalú.

Személyre szabási lehetőségek megtekintése
A 360°-OS MEGOLDÁS

Praktikus kiegészítők az összecsukható pavilonjához

A klasszikus összecsukható pavilon csak a kezdet. A  tartozékok széles választéka, számtalan kombinációs lehetőséget kínál Önnek a tökéletes megoldáshoz. Ahogy tetszik Önnek. A legnépszerűbb tartozék? Az oldalfalak. Ezek lehetővé teszik, hogy személyre szabja a kialakítását. Teljesen zárt. Ajtóval és ablakkal. És akár praktikus fapulttal is. Míg a súlyok elsősorban a stabilitást szolgálják, addig a szabályozható LED-es spotlámpák és a hősugárzók nagyobb kényelmet biztosítanak. A rácsatolható szállító kerekek segítségével könnyedén eljuthat A pontból B pontba. Gyerekjáték.

Fedezze fel az összes tartozékot
KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL ÖNNEK

Sokoldalú utcai ételsátor

Az Ecotent® márka egyesíti a 75 éves gyártási tapasztalatot, tudást és szakértelmet új ötletekkel és kreatív megoldásokkal. Az eredmény? Egy olyan utcai ételsátor, amely lenyűgöző. 100 %-ban vízálló. Tűzálló. Személyre szabott. Természetesen a legmagasabb minőségű, tesztelt és tanúsítvánnyal rendelkező. Több ezer eladott összecsukható pavilon áll a tartósság és a stabilitás mellett. Önnek milyen tervei vannak? Szerezze be utcai ételsátrát a gyártótól. Az Ön vállalkozásához. Az Ön sikeréért.

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.