a fenntartható jövőért

A környezet fontos számunkra. És Önnek?

felelős gyártás

törekvéseink

Társadalmi és környezeti fenntarthatóság

Gyártóként tudatában vagyunk annak, hogy nagy felelősségünk az erőforrások felelősségteljes felhasználása és a környezeti hatások minimalizálása. A Zingerle Group többi márkájával együtt folyamatosan új projekteket dolgozunk ki a fenntarthatóbb környezet és társadalom érdekében. Az "eco" szó az Ecotent®-ben az angol "economical" és "ecological" szavakra utal, amelyek mindketten értékeink részét képezik.

CO²-csökkentés CO²-csökkentés
Fenntartható Fenntartható
Újrahasznosított anyagból Újrahasznosított anyagból
Az emberek a középpontban Az emberek a középpontban
A napelemes rendszerünknek köszönhetően évente mintegy 250 tonna CO2-t takarítunk meg.
Fenntarthatóság az Ecotent®-nél

Gyakorlati intézkedések a zöldebb jövőért!

Fenntarthatósági politikánk a dél-tiroli cégépületünkkel kezdődik, amely 2008 óta 100%-tól megújuló energiával működik a nagy fotovoltaikus rendszerünkből. Minden telephelyünkön figyelmet fordítunk a gazdaságos energiafogyasztásra olyan apró, napi szintű intézkedésekkel mint például a számítógépek és készülékek kikapcsolása, amikor nem használjuk őket, és az energiatakarékos LED-lámpák használata, amelyek a hagyományos lámpákhoz képest csak 1/5-át fogyasztják az energiának.
Emellett épületeink jól hőszigeteltek, a hőveszteség csökkentése érdekében.

Bővebben a Zingerle Group weboldalán
FENNTARTHATÓ ÉLETMÓD: Az emberek fókuszban

Társadalmi felelősségvállalásunk

A fenntarthatóságot annak minden aspektusában megéljük: Nemcsak a környezetünkkel törődünk, hanem  az emberekkel is. Az Ecotent®-nél törődünk munkatársaink, embertársaink és a nehéz élethelyzetben lévők jólétével. Helyiségeinket, munkaidőnket és vállalati tevékenységeinket az egyéni igényeknek megfelelően alakítottuk ki és minden évben szervezünk jótékonysági projekteket és rendezvényeket a hátrányos helyzetűek támogatására.

További részletek itt
ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ANYAGOK A FENNTARTHATÓ JÖVŐÉRT

AZ ECOTENT® A TARTÓS TERMÉKEKRE TÁMASZKODIK 

Termékeink életciklusa végtelen

Összecsukható pavilonjaink gyártása során szenvedélyesen ügyelünk minden apró részletre, hogy azok a lehető leghosszabb ideig tartsanak. A hosszabb élettartam kevesebb hulladékanyagot és optimalizált energiamérleget jelent a gyártás során. Így hozzájárulunk a CO2 csökkentéséhez is!

Összecsukható pavilonjaink gyártásához kizárólag újrahasznosítható anyagokat használunk: alumíniumot az oszlopokhoz, vasat a lábakhoz és műanyagot a fedősapkákhoz illetve a gombokhoz. Hasonlóképpen, a tetőkhöz és az oldalfalakhoz használt, feldolgozott poliészterszöveteink élettartamuk végén 100%-ban újrahasznosíthatóak;
 

 

upcycling

maradék? Nem, remekmű!

 

A keletkezett hulladékot hozzáadott értékké alakítjuk ügyfeleink számára. Valójában az összecsukható pavilonjainkból származó szövethulladékokból praktikus, többcélú táskákat készítünk, amelyeket fenntartható és hasznos ajándékként szállítunk minden ügyfelünknek.

Ön is osztja az értékeinket?

100%-ban újrahasznosított anyagból

Ha Ön is osztja fenntarthatósági értékeinket, akkor tökéletes megoldást kínálunk. A sátorszövetek között megtalálja az "Recycling" textíliát, amely 100%-ban újrahasznosított poliészter polimerekből készült , amelyet régi PET-palackokból nyernek. A környezetvédelmi előnyök sokrétűek: 1. nem gyártunk új anyagot, 2. újrahasznosítjuk a hulladékot, 3. csökkentjük a műanyag palackok számát, amelyek egyébként az óceánban vagy a hulladéklerakókban végeznék. Ez a szövet három természetes árnyalatban kapható: Olive, Stone és Sand. A Control Union Global Recycled Standard globális újrahasznosítási szabványa szerint is tesztelték és tanúsították.

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.