A sátor mosása, karbantartása és tisztítása

Hogyan ápoljam megfelelően az összecsukható pavilonomat?

4 lépés a kíméletes sátortisztításhoz

Az Ecotent® összecsukható pavilonjaival bármilyen rendezvényen jó benyomást fog kelteni. Ahhoz, hogy ez sokáig így maradjon, a megfelelő ápolás elengedhetetlen. Az összecsukható pavilon kültéri használatakor elkerülhetetlen, hogy némi szennyeződés előforduljon. Elmagyarázzuk, hogyan tisztíthatja ezeket könnyedén.

  1. Távolítsa el a leveleket és egyéb szennyeződéseket a pavilonról
  2. Tisztítsa meg a pavilont langyos vízzel és enyhe mosószerrel
  3. Hagyja a pavilont teljesen megszáradni
  4. Csomagolja és tárolja megfelelően a pavilont.
>>Tárolja az összecsukható pavilonját helyesen<<
KÖNNYEDÉN & EGYSZERŰEN

Összecsukható pavilonja tisztítása

A sátorvászon tisztítása kézzel vagy mosógép használata?

Az összecsukható pavilont mindig nagyon finoman kell tisztítani, így a mosógép tabu. Szövetünk nagyon könnyen tisztítható, és az összecsukható pavilonok alsó harmadán PVC védőszegélyek vannak.

A pavilon megfelelő tisztításához:

1. lépés: Gyengéd nedvesítés - Kezdje a tető vagy az oldalfal anyagának tiszta csapvízzel történő nedvesítésével. Kerülje az éles vízsugarakat, és az optimális eredmény elérése érdekében tartsa a víz hőmérsékletét 30°C alatt.

2. lépés: Gyengéd dörzsölés - Miután az anyag enyhén nedves, egy puha, langyos vízbe (max. 30°C) mártott puha ruhával vagy szivaccsal dörzsölje át a pavilon felületét. Ügyeljen arra, hogy csak enyhe nyomást alkalmazzon, és kerülje a kefék használatát.

Nem javasoljuk gőztisztítók és vegyi anyagok használatát, mivel ezek károsíthatják vagy akár teljesen tönkretehetik a vízszigetelést. Ha tisztítószert szeretne használni, használjon egy kevés semleges szappant, amelyet langyos vízben old fel.  A nagynyomású tisztítóeszköz szintén nem alkalmas a poliészter szövethez.

arrow
mindig készen

egyszerű

Ez a kíméletes tisztítási módszer az Ecotent® pavilonját makulátlanul tisztán tartja, és készen áll a következő kalandra! Mondjon búcsút a bonyolult tisztítási eljárásoknak, és élvezze helyette pavilonja stresszmentes karbantartását.

csúcsformában és készen a következő kalandra

Helyes tárolás

Tisztítás után biztosítson tökéletes száradási időt az Ecotent® összecsukható pavilonjának, hogy megelőzze a penészesedést. Győződjön meg róla, hogy a tető vagy az oldalfal teljesen meg tud száradni egy száraz és jól szellőző helyen. A pavilon oldalfalait és a tetőrészét soha ne csomagolja be, ha nedves. Arra is ügyelnie kell, hogy a szállítótáska belül száraz legyen, különben ugyanerre az eredményre számíthat.

Ha minden megszáradt, megfelelően tárolhatja a pavilonját. Válasszon száraz helyiséget a tároláshoz, és ügyeljen arra, hogy a sátor ne legyen felesleges megterhelésnek kitéve. A nedves pincéket és helyiségeket hosszabb idejű tárolásnál kerülni kell. A stabilitás érdekében a súlyt egyenletesen ossza el mind a 4 vagy 6 sarokoszlopon.

 

 

 

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.