Új különleges szín: JÉGKÉK

Végre itt van. A sátorszövetek új színe már elérhető verhetetlen áron!

szakember által inspirálva

A természet mint modell

Kristálytiszta víz, friss levegő és jégóriások a háttérben. A természet mindig is az ember múzsája volt. Az újrahasznosított textíliáink földszínei mellett az új jégkék színnel az Alpokban található gleccserek színét keltjük életre termékeinken.

Most pedig jöjjön a nagyszerű kampány, amit kitaláltunk: A gleccsereink védelme érdekében minden egyes eladott jégkék textiltermék 25%-át egy helyi szervezetnek adományozzuk, amely az Alpokért és a gleccserek olvadása ellen dolgozik. De ez még nem minden. Az új textil verhetetlen áron kapható. Támogassa velünk a gleccserek olvadása elleni küzdelmet, és élvezze az egyedülálló kedvezményes árakat!

Kérjen most árajánlatot
25 % kedvezmény az Ön számára

Tegyen jót és spóroljon

A jégkék színünket a gleccserek ihlették, továbbá hozzájárul a gleccserek megőrzéséhez is. Minden egyes vásárlásnál mi, mint vállalat, a textiláru értékének 25%-át a Alpenverein Südtirol-nak adományozzuk, amelynek székhelye a dél-tiroli gyártási telephelyünkhöz nagyon közel van. A nonprofit szervezet az Alpok természet- és környezetvédelme mellett kötelezte el magát.

Az adományon felül további 25% kedvezményt adunk a textilárura!

spóroljon most
stabil, robusztus, egyedi

Műszaki adatok

100% vízálló

Mint a kínálatunkban található összes többi textília, a jégkék is100%-ban vízálló, 50+ UV-védelemmel rendelkezik, robusztus és szakadásálló. Ökológiai okokból nem használunk tűzgátló bevonatot. A textil azonban nem olvad el olyan gyorsan, mint például a jég a napon. A tüzet minden esetben távol kell tartani a textíliáktól.

A textil Pantone-értéke: Pantone 14-4210 TPX.

Vízálló Vízálló
UV védelem UV védelem
Európából Európából
Megszemélyesítés Megszemélyesítés
Korlátozott számban elérhető, az Ön sikereiért

Önre szabottan

Vásárlóink kedvenc méretei

A jégkék szín három népszerű méretben vásárolható meg: 3x3 m, 3x4,5 m, 3x6 m. Ezen kívül a textil rendelhető az összes oldalfalra tépőzárral. Maga a textil egy különleges kiadás, ezért limitált példányszámú. Míg mások fehérrel vagy feketével alkotják a tömeget, Ön könnyedén kitűnhet belőle, mint egy havas hegy.

A személyre szabhatóságának csúcsa? Az Ön logója vagy egy frappáns szöveg, pont úgy, ahogy Ön szeretné. A textíliák nyomtatásához használt nyomdafestékre ECO útlevéllel rendelkezünk. Így nyugodt lelkiismerettel végezheti el az utolsó simításokat az összecsukható pavilonján. Emellett házon belüli grafikai csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy bármilyen személyre szabási kéréssel kapcsolatban segítségére legyen.

 
 
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Ön a www.ecotent.hu oldalon van. Szeretne átváltani a www.ecotent.us oldalára?
Egyesült ÁllamokA www.ecotent.us oldalára váltok
Az Ön országa. Az Ön nyelve.
Az összecsukható pavilonok összehozzák az embereket és a kultúrákat. Ahogy a mi weboldalunk is. Válassza ki országát és nyelvét a legjobb termékélmény érdekében.